Rohkema info nägemiseks:

LIIVAPRITSI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1718; jälgijaid - 13. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta LIIVAPRITSI OÜ kohta arvamuslugu!"

LIIVAPRITSI OÜ hetkeolukord

Juba 1718 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Liivapritsi OÜ on äriregistrisse kantud 1997.a.

Põhitegevuseks on metallpindade puhastus liivapritsiga ja värvimine kõrgsurve värvipritsiga. EMTAK 25611.

Liivapritsi OÜ käive oli 2022. aastal 1 203 198 eurot. 2021. aastal 940 529 eurot.

Tulenevalt 2021. aasta energia- ja tooraine kulutuste suurenemisele, suunasime ka 2022. aastal tähelepanu ettevõtte jätkusuutlikumaks toimimiseks, seda ka suuresti energiatõhususe suunal. Gaasi- ja elektriarvete kõrge hind tõi endaga kaasa veidi raskusi, samuti vähenes töömaht, kuna Euroopa turul tekkis raskusi raua tarnega. Metallivärvide hind tõusis samuti, lisaks oli hetki, mil tarne viibis. Investeeringud töökeskkonna uuendamisele on end ära tasunud, renoveerisime värvimisruumide katuseid, seda selleks, et soojustada ning tihendada ruumi nii soojuse kui ka CO2 väiksemaks kaoks väliskeskkonda. Värvimisruumidesse paigaldatud luugid, mille eesmärk on filtreerida õhku kemikaalidest, on oma eesmärki hästi täitnud, seeläbi oleme parandanud oma töötajate heaolu töökekskonnas. Soetasime vältimatu investeeringuna uue kahveltõstuki maksumusega 63 000 eurot, tänu uuele tõstukile saame veelgi raskemaid metallkonstruktsioone transportida liivapritsimise ning värvimise ruumidesse, lisaks mängis rolli see, et eelmine tõstuk oli amortiseerunud. Väiksemate rauddetailide aga ka värvide ja pakkematerjali transpordiks soetasime eelnevalt läbi planeerides kaubiku, hetke seisuga on kaubik palju kasutuses ning seeläbi oleme suutnud säästa transporditeenuse sisse ostmise näol. Kuigi viimased paar aastat on olnud eesmärgiks vahetada välja liivapritsimise ruumi aknad, siis lähtudes energiahindade suurest tõusust oleme hakanud kaaluma päikesepargi loomist. Tänu katuste renoveerimisele, on ka võimalus päikesepaneelide paigaldamisele loodud. Energiatõhusus ja keskkonnasäästlikus on meie ettevõtte järgnevate aastate eesmärk, väiksemate CO2 väljaheitega masinatele üleminekul, hoonete renoveerimisel ja töötajatele jätkusuutliku keskkonna loomisel.

Suuremateks äripartneriteks aastal 2022 olid: B&W Metall OÜ, Narva Metall OÜ, TB Works OÜ, AS Konesko, Tefire Group OÜ, AS Hekotek.

Liivapritsi OÜ-s oli 2022 aastal töötajate keskmine arv 9, tööjõukulu oli koos maksudega 282 974 eurot. Juhatuse liikmele raamatupidamiskohuslase poolt aruandeaastal arvestatud tasu oli 18 046 eurot. Juhatus on üheliikmeline.

Liivapritsi OÜ juhatuse liikmeks oleku eest ei ole eraldi tasu, samuti ei ole tasu tagasikutsumisel või ametist lahkumisel. 2022.a majandustegevuse lõpetas osaühing 162 369 eurose kasumiga. Juhatuse arvates on osaühing jätkusuutlik ettevõte.

Finantssuhtarvud ja arvutamise metoodika 1.Käibe kogurentaablus= brutokasum/ müügitulu x 100% 2.Maksevõime kordaja= käibevara - varud/ lühiajalised kohustused 3.Soliidsuskordaja= omakapital/ varade maksumus 4. Omakapitali võlasiduvus= kohustused/ omakapital 5. Varade tulukus ROA= puhaskasum/ varad keskmiselt x 100% 2022 2021 1. Käibekogurentaablus 58,49 61,56 2. Maksevõime kordaja 2,51 2,22 3. Soliidsuskordaja 0,89 0,86 4. Omakapitali võlasiduvus 0,12 0,17 5. Varade tulukus 29,60 27,07

LIIVAPRITSI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.