Rohkema info nägemiseks:

ASERI KOMMUNAAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 645; jälgijaid - 156. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ASERI KOMMUNAAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ASERI KOMMUNAAL OÜ hetkeolukord

Juba 645 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 156 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Veevarustus-ja kanalisatsiooniteenused

Aseri Kommunaal OÜ on Viru-Nigula valla vee-ettevõtjaks ja tema tegevuspiirkonnaks on: 1.Aseri reoveekogumisala (Keskkonnaregister registrikood RKA0440116 2.Viru-Nigula reoveekogumisala (RKA0590216) 3.Pada küla ühisveevärgi kaudu klientide kinnistute veega varustamine.

Ettevõttel on ühisveevärgi ja –kanalisatsiooniteenuse osutamiseks 4 veetöötlusjaama, 7 puurkaevu, 2 reoveepuhastit.

Ettevõtte eesmärgiks on kvaliteetse joogivee tootmine ja tarnimine ning klientidelt reovee vastuvõtmine ja puhastamine järgides samal ajal kehtestatud keskkonnanõudeid.

Kvaliteetse joogivee tootmiseks tegelesime veetöötlusjaama filtrite ja seadmete hooldusega ja filtrite korralise remondiga.

Aseri alevikus ehitasime omavahelise ühenduse (ringtrassi lõik) Oja tn ja Nurme tn veetrasside vahel , et toimuks veeringlus tagamaks parema vee kvaliteedi.

Toimus ka Aseri biopuhasti seadmete korraline hooldus ja remont, ning vee ja kanalisatsiooni torustiku hooldustööd ( vajadusel tupik torustike läbi puhumine ja magistraaltrassi kloorilahusega läbipesu).

Samuti toimusid korralised hooldus- ja remonditööd Viru-Nigula veepumbamaja ja biopuhasti seadmetele.

Viru-Nigula asulas paigaldasime veetrassile tuletõrjehüdrandi.

Aruandeperioodil teostatud veeuuringute tulemused vastasid kõikidel juhtudel kehtestatud nõuetele.

Puurkaevudest võetud vee maht 2022. aastal oli 67 075 m3 , millest klientidele müüdi 55 261 m3 ja omatarbeks kasutati 9 333 m3. Veekadu veevõrgus moodustas 3,7% kogu veevõrku suunatud veest.

Klientide reovett võeti ühiskanalisatsiooni vastu ning puhastati 52 801 m3. Suublasse juhitud heitvee saasteainete sisaldus ja kogus vastas vee erikasutusloas sätestatud nõuetele.

2022. aastal oli Aseri Kommunaal OÜ müügitulu 213 326 eurot. Kogu müügitulust moodustas kanalisatsiooniteenuste müügist saadud tulu 46 % ja vee müügist saadud tulu 42 % ning 12 % muud kommunaalteenused.

Kulud 2022. majandusaastal olid 323 857 eurot , nendest kauba, toore, materjal 33%, tööjõukulud 19%, amortisatsioonikulu 39% ja muu tegevuskulud 9%. Kauba, toore, materjal kulu gruppist 72 % oli tootmiseks vaja minev elektrikulu, mis võrreldes eelmise aastaga kasvas 62%. Aruandeaasta kahjum 105 976 eurot. Arvestades sihtfinantseeringuga kaetud varade kulumit, kujuneb aurandeaasta tulemiks sihtfinantseeringu netomeetodi korral kahjum 1679 eurot.

Elektrienergia hinna pideva kasvuga esitas Aseri Kommunaal OÜ veebruaris 2022 konkurentsiametile taotluse veeteenusehinna kooskõlastamiseks. Pika menetluse lõpuks kinnitas konkurentsiamet veeteenuse hinna otsusega 20.04.2022 nr 9-3/2022-008. Uued veeteenuse hinnad

ASERI KOMMUNAAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.