Rohkema info nägemiseks:

VETRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1014; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VETRE OÜ kohta arvamuslugu!"

VETRE OÜ hetkeolukord

Juba 1014 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Vetre on asutatud 1997.aastal. Ettevõtte tegevusalaks on veterinaarteenuste osutamine ja lemmiklooma toodete jaemüük.

Osaühingu majandustegevusest

Osaühingu müügitulu kujunes peamiselt veterinaartoodete ja -teenuste ning lemmiklooma toodete jaemüügist. Aruandeperioodi müügitulu oli 68 tuhat eurot, 2021. aastal oli 75 tuhat eurot. Aruandeaastal suleti lemmikloomatoodete kauplus, sest jaemüügi tulu ei katnud juba mitmendat aastat kauoluse kulusid. Majandusaasta lõpetati kahjumiga.

Ettevõtte juhtkonnas muutusi ei olnud.

Valuutakursside muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursside risk puudus.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal kavandatakse jätkata veterinaarteenuse osutamisega. Vaatamata ettevõtte omakapitali puudujäägile ja raskele olukorrale on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

VETRE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.