Rohkema info nägemiseks:

ORES EHITUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ores Ehitus OÜ on Teie usaldusväärseks partneriks, kui soovite luua uut või parendada olemasolevat läbi ehitustegevuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Ores Ehitus OÜ maailma, kus ehitustegevus saab uue tähenduse ja kvaliteedi mõiste ulatub kaugemale kui pelgalt materjalidest ja töövõtetest. Meie lugu algas aastal 1992, kui meie asutajad panid aluse visioonile, mis oli suunatud mitte ainult ehitustegevusele, vaid ka jätkusuutlikkusele ning kliendi rahulolule.

Alates meie algusaastatest oleme püüdnud olla ehitusmaailmas eesrindlikud nii tehnoloogia kui ka jätkusuutlikkuse seisukohalt. Meie meeskond omab rikkalikku kogemust ja laialdasi teadmisi mitmesuguste hoonete ja rajatiste ehitamisel ning renoveerimisel. Olgu tegemist siis lihtsate remonditöödega või tehniliselt keerukate projektidega, meie eesmärk on alati pakkuda klientidele kestvaid lahendusi, mis vastavad nende vajadustele ja soovidele.

Meie pühendumus kvaliteedile ja tähtaegadele on meid aidanud saavutada klientide usalduse ning meie teenuse komplekssust täiendavad tipptasemel masinapark ja ökoloogiliselt säästlikud lahendused. Meie poolt pakutavate teenuste hulka kuuluvad nii ekskavaator-laadurite kui ka tõstukiga kallurauto teenused, mis võimaldavad meil ellu viia ka kõige keerukamaid projekte.

Keskkonnasõbralikkus on meie tegevuse lahutamatu osa. Lisaks traditsiooniliste ehitusmaterjalide ja -tehnoloogiate kasutamisele panustame ka ökoloogilistesse lahendustesse, mis aitavad vähendada meie jalajälge ja säilitada looduse ilu ja mitmekesisust.

Ores Ehitus OÜ on rohkem kui lihtsalt ehitusettevõte - me oleme usaldusväärne partner, kes on pühendunud oma klientidele, keskkonnale ning tipptasemel ehitustöödele. Tule ja avasta koos meiega uus standard ehitusmaailmas!

Võtke meiega ühendust!

ORES EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart M.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond!

- Kati S.

Kiire ja efektiivne teenindus, soovitan kindlasti!

- Marko P.

Usaldusväärne partner igas ehitusprojektis!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Välisveevarustus ja kanalisatsioon - Ores Ehitus OÜ

Ores Ehitus OÜ on uhke pakkuda teile tipptasemel lahendusi välisveevarustuse ja -kanalisatsiooni valdkonnas. Meie ettevõttes on olemas mitte ainult vajalikud ehitusmehhanismid, vaid ka kogenud meeskond, kes suudab pakkuda teile täiuslikult sobivaid ja kompleksseid lahendusi igasugustele veetöödele. Kas olete mõelnud uue veetorustiku ehitamisele või vajate veepumpade paigaldust? Või ehk on teil vaja professionaalset abi reovee- ja sademeveetorustike paigaldamisel? Pole probleemi, meie meeskond on valmis teid aitama. Lisaks pakume ka reoveepumplate ja septikute paigaldust ning imbväljakute

Dropdown

kõik artiklid

Restaureerimine - Ores Ehitus OÜ

Meil, Ores Ehitus OÜ-l, on au olla teie usaldusväärne partner ajaloohõnguliste hoonete taastamisel ja säilitamisel Saaremaal. Meie südameasi on ajaloo jutustami
ssb.ee
Meil, Ores Ehitus OÜ-l, on au olla teie usaldusväärne partner ajaloohõnguliste hoonete taastamisel ja säilitamisel Saaremaal. Meie südameasi on ajaloo jutustamine läbi restaureeritud mälestiste ning pühendunud töö meie imelise saare kultuuripärandi hoidmisel. Saaremaal, kus iga kivi ja müür räägib oma lugu, oleme teinud seda, mida armastame kõige enam - taastanud taluhooneid, restaureerinud mälestisi ja sakraalehitisi ning toonud uut elu Saaremaale omastele pukktuulikutele. Meie kogemus ulatub ka Maasilinna kaevamiste ja konserveerimistööde juurde, olles andnud oma panuse ajaloo säilitamisse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.