Rohkema info nägemiseks:

JUMEK AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10030; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JUMEK AS kohta arvamuslugu!"

JUMEK AS hetkeolukord

Juba 10 030 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Jumek põhitegevus aruandeperioodil oli muu mööbli tootmine (EMTAK-i kood 3109), tootmistegevus toimub Eestis, kahes tootmistsehhis.

Aruande perioodi müügitulu oli 3,4 miljonit, mis vähenes võrreldes eelmise aastaga peaaegu 27%.

Enamus toodang müüakse Saksamaa (51%) ja Soome (30%). Aruadeperioodil moodustas Eestisisene müük 19%.

Aruandeperioodi keskmine töötajate arv oli 88 ja tööjõukulu kokku 1 234 978 eurot, millest maksud moodustasid 292 577 eurot.

Enamus tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad eurodes, mistõttu on valuutakursi risk madal.

Kasutus-ja kapitalirendi intressimäär on seotud euroboriga ning intressimäärade tõusu puhul avaldab see mõju ettevõtte intressikuludele. Kuna intressikandvad kohustised ei ole suured, siis oluline mõju aruandele puudub.

Aruandeperioodil ei investeeritud põhivarasse.

Ettevõte on pidevalt panustanud tootearendusse ja tootmisprotsessi efektiivsuse tõstmisesse.

Aruandeaastal olulisi uurimis-ja arendustegevuse projekte ei toimunud, samuti ei ole neid ette näha järgnevatel perioodidel.

Äritegevuse suhtes hooajalisus puudub, seoses kollektiivpuhkusega on müügitulu madalam suvekuudel ja detsembris.

Tootmisega seotud mõjudega keskkonnale tegeletakse järjepidevalt.

Aruandeperioodil ei investeeriti põhivarasse. Järgneval perioodil planeeritakse investeeringuid põhivarasse 50 000 euro väärtuses.

Seisuga 31.12.2022 ületasid AS JUMEK lühiajalised kohustused käibevara 62 581 euro võrra ja ettevõte on viimased aastad tegutsenud kahjumlikult. Need tingimused viitavad olulise ebakindluse esinemisele ettevõtte tegevuse jätkuvuse osas.

Juhtkonna tegevuskava tegevuse jätkuvuse probleemi lahendamiseks on järgmine: (cid:127) ettevõte on kooskõlastanud klientidega hinnatõusu; (cid:127) aruandeperioodijärgselt on suudetud soetada soodsamalt tootmise sisendeid; (cid:127) ettevõte on kulude vähendamiseks koondanud töötajaid.

Aruandeperioodile järgnevas perioodis kuni aruande koostamiseni on ettevõtte kahjumlikkus vähenenud nulli lähedale ja loodetavasti suudetakse järgmine majandusaasta lõpetada kasumlikult.

Raamatupidamise aastaaruanne on koostades lähtudes ettevõtte tegevuse jätkuvusest, sest juhatuse hinnangul ei tekita need tingimused järgneva 12 kuu jooksul ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvusele.

Finantsanalüüs 2022 2021 1.Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 0,92 1,63 (käibevara : lühiajalised kohustused) 2.Maksevõime kordaja 0,55 0,89 (käibevara-varud: lühiajalised kohustused)

JUMEK AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.