Rohkema info nägemiseks:

VÄIKELOOMAKLIINIK FIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Väikeloomakliinik Fik töötab juba 25 aastat, et Teie lemmik oleks täie tervise juures.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tartus tegutsev OÜ FIK Väikeloomakliinik on tuntud oma kvaliteetse veterinaarteenuse pakkumise poolest ning meil on au olnud seda teha juba 25 aastat. Meie meeskond koosneb pühendunud ja kogenud spetsialistidest, kes jagavad ühist kirge ja armastust väikeste lemmikloomade vastu.

Oleme oma valdkonnas tuntud mitte ainult professionaalsuse, vaid ka inimlikkuse poolest ning püüame alati luua sooja ja turvalise keskkonna nii neljajalgsetele sõpradele kui ka nende omanikele.

Meie eesmärgiks on tagada, et Teie lemmikloomad oleksid alati täie tervise juures. Olgu tegemist regulaarse tervisekontrolli, vaktsineerimise, operatsiooni või haiguse diagnoosimisega, meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et pakkuda parimat ravi ja hooldust. Meie kliinikus on kaasaegne varustus ja tehnoloogia, mis võimaldavad meil teha täpseid diagnoose ja läbi viia tõhusaid raviprotseduure.

Lisaks pakume ka nõuandeid ja juhiseid lemmikloomade hooldamiseks ja tervisliku elustiili säilitamiseks. Meie eesmärk on olla Teie ja Teie lemmiklooma usaldusväärne partner ning toetada Teid igal sammul nende tervise ja heaolu tagamisel.

OÜ FIK Väikeloomakliinik on uhke oma pikaajalise kogemuse ja pühendumise üle ning oleme valmis jätkama oma teekonda, et pakkuda parimat veterinaarteenust Tartu piirkonnas. Teie lemmikute tervis on meie prioriteet, ja me oleme alati siin, et aidata neil olla õnnelikud ja tervead. Tere tulemast meie kliinikusse, kus teie lemmikud on meie pere osa!

Võta ühendust!

Vaata rohkem

VÄIKELOOMAKLIINIK FIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maire P

Väga hea teenindus ja abi loomale, mida pakute enda väikeloomakliinikus!

Suured tänud Teile!

- Andres K.

Nende meeskond on pühendunud ja hooliv ning meie kass on saanud sealt alati parimat võimalikku ravi.

- Liis T.

Ma olen nii tänulik väikeloomakliinikule! Nad aitasid meie haige hamstrit ja nende hooldus oli imetlusväärne.

VÄIKELOOMAKLIINIK FIK OÜ tegevusaruanne 2022

2019 aastal jätkas OÜ Väikeloomakliinik FIK väikeloomade ravi- ja hooldeteenuste osutamist. Eesmärgiks on turuosa kasvatamise jätkamine samal suunal.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie lemmikloom vajab erakorralist abi

Lemmikloomad on meie perekonnaliikmed ja parimad sõbrad ning nende tervis ja heaolu on meile äärmiselt olulised. Siiski võib juhtuda, et nad satuvad ootamatult
ssb.ee
Lemmikloomad on meie perekonnaliikmed ja parimad sõbrad ning nende tervis ja heaolu on meile äärmiselt olulised. Siiski võib juhtuda, et nad satuvad ootamatult terviseprobleemidega silmitsi. Siin on 5 märki, mis võivad näidata, et teie lemmikloom vajab erakorralist veterinaarabi. Raske hingamine või õhupuudus Kui teie lemmikloom hingab raskelt, vilistab hingamisel või tundub, et tal on õhupuudus, võib see olla märk tõsistest hingamisprobleemidest. See võib olla põhjustatud allergiatest, südameprobleemidest, kopsuhaigustest või muudest terviseprobleemidest. Kiire reageerimine on selles

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.