Rohkema info nägemiseks:

TERVEMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1730; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TERVEMAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

TERVEMAJA OÜ hetkeolukord

Juba 1730 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 31 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tervemaja OÜ alustas oma tegevust 2005.a. innustatuna ideest TERVES MAJAS TERVE VAIM ehk tervisliku maja ehitamine on võimalik ainult teadlikult planeerides. Kõik meie poolt pakutavad ehitusmaterjalid on segmendi originaaltooted ja nii olime meie Eestis esimesed, kes hakkasid pakkuma ainult tervisele ohutuid kõrgtehnoloogilisi ehitustooteid.

Elu- ja tööruumid kuuluvad inimese igapäevasesse elukeskkonda. Terve elukeskkonna loomiseks vajame maja ehitamisel turvalisi ja looduslikke ehitusmaterjale, mis aitavad Teil oma igapäevast keskkonda muuta tervislikumaks ja ökoloogilisemaks. Ehitusmaterjalide valikust sõltub ehitise kvaliteet ja väärtus ehk kvaliteetne arhitektuur vajab kvaliteetset detailsust ja ajas toimivaid süsteeme. Ehitustoote kvaliteet – see on ohutu inimese tervisele, ajas ja tehniliselt püsiv.

Meie ehitustoodete valikus on kõrgeima kvaliteediga ehitusmaterjalid ja oleme aastatega saanud klientidele usaldusväärseks partneriks.

Ehitustoodete valikusse kuuluvad õhu- ja tuulepidavuse tooted ja ajas oleme kasvanud suurima valikuga kvaliteetsete ehitusplaatide, fassaadikattematerjalide ja -lahenduste pakkujaks.

Tervemaja OÜ tootevalikut pakume Tartu ja Tallinna müügikohtades. Suuremad partnerid edasimüüjatena on ehituskauplused üle Eesti ning majatootjad.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas Tervemaja OÜ müügitulu 1 827 293 eurot. Tervemaja OÜ lõpetas 2022.majandusaasta kasumiga 104 571 eurot.

Personal

Tervemaja OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 6 töötajat. 2022.aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 142 223 eurot. Juhatus koosneb ühest liikmest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Tervemaja OÜ on jätkuvalt tegutsev. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks on suunatud jätkuvale kasvule: - tugevadada suhteid olemasolevate klientidega ning leida uusi kliente - tõsta tulubaasi ja suurendada müügimahtu - suurendada teavitustööd kvaliteetsete ja inimese tervisele ohutute ehitusmaterjalide kasutamise osas

TERVEMAJA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.