Rohkema info nägemiseks:

URSUIT BALTICS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1929; jälgijaid - 23. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta URSUIT BALTICS AS kohta arvamuslugu!"

URSUIT BALTICS AS hetkeolukord

Juba 1929 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS SG Balticum alustas tegevust 29. oktoobril 1997. aastal.

Firma põhitegevusalaks on õmblusteenuste osutamine (EMTAK 14131) välisfirmadele.

2014. aasta sügisel müüsid omanikud S. P. Eskonaho ja U. Kuusk oma osaluse Soome firmale Ursuit OY, millest sai SG Balticum AS emafirma.

07.12.2016 müüs emafirma Ursuit OY kogu kompanii Belgia firmale SIOEN INDUSTRIES.

12.11.2018 on Äriregistris tehtud kanne ärinime muudatuse kohta. SG Balticum AS asemel võeti kasutusele Ursuit Baltics AS.

2022. aasta lõpus oli töötajate arv 97 (täistööajale taandatuna aasta keskmine töötajate arv 89 inimest), kellest lapsepuhkusel oli 3 noort ema.

2022. aastal on arvestatud kokku palgakulu 999 649 eurot. 2021. aastal on arvestatud kokku palgakulu 893 655 eurot.

Valmistame vabaaja rõivaid vastavalt tellimustele. Tööd teeme firmadele Amundsen Sports AS (Norra), Houdini SportsWear AB (Rootsi) ja

Galvin Green AB, Völkl (Schweiz), Outfit International A/S (Taani). Oma emafirmale Ursuk OY valmistame allhanke korras spetsiaalseid merepäästeriideid.

Kuna tellimusi on rohkem kui ise suudaksime täita, siis pakume allhanketöid erinevatele firmadele Eestis, Lätis ja Leedus.

Allahanketöid teevad meile Eestis OÜ Laureetsia, JunEst OÜ, Varr OÜ, Nevi OÜ, Samme Üles OÜ, Nidle OÜ, Irja Tuvikene FIE. Lätis SIA SG

Valka, SIA Agentura OPEN ning Leedus AB Šatrija.

Meie toodang valmib koostöö tulemusena tellija poolt loodud kavandite alusel, kusjuures tellija töötab välja uued mudelid, mille järgi õmbleme müüginäidised.

Konstruktor korrigeerib mudelit vastavalt õmblustehnoloogiale ning tellija poolt esitatud mõõtude tabelitele ning joonistele. Meie poolt valmistatavad joped ja püksid on õmmeldud kõrgekvaliteedilisest materjalist nagu Gore-Tex, Windstopper jne.

60% materjalidest impordime Hiinast, Hong-Kongist, Taiwanist, Jaapanist. Tellija valib materjali välja ning meie firma ülesandeks on tegeleda kaupade ostmisega ja mudelite komplekteerimisega.

2023. aastal püüame hoolitseda selle eest, et meie töötajatele oleks pakkuda stabiilset tööd ning suudaksime püsida konkurentsis. Paremate töötingimuste pakkumiseks oleme 2022. aastal oma materjalidelao kolinud Valga linna. Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv Covid-19 piirangute mõjust tekkinud uudses olukorras ja muutunud turusituatsioonis.

Suuremaid investeeringuid 2023. aastal plaanis ei ole.

Finantssuhtarvud ja arvutamise metoodika: 2022. a 2021. a

Võlakordaja kohustised/varad 0,28 0,43

Maksevõime üldine tase käibevarad/lühiajalised kohustised 3,5 2,2

ROE puhaskasum/omakapital*100 19,0 19,9

ROA puhaskasum/varad*100 13,8 11,3

Soliidsuskoefitsent omakapital/kogukapital 0,72 0,57

Vastavalt kehtivale keskkonnaalasele seadusandlusele, on Ursuit Baltics AS-l sõlmitud leping Tootjavastutusorganisatsioon OÜ-ga, kellele on antud kõik pakendijäätmete kogumise, taaskasutuse ja vastava aruandlusega seotud kohustused.

Valuutarisk ettevõtte rahavoogudele on minimaalne, kuna suurem osa arveldustest toimub eurodes. Ettevõttel kehtivaid laenulepinguid ei ole ja seega intressimäärade muutumine firma majandustulemusi ei mõjuta. Äritegevuse hooajalisuse mõju ettevõttele on minimaalne.

Aruande koostamise hetkel jätkub Venemaa sissetung Ukrainasse. Seoses sellega on Venemaale kehtestatud mitmed sanktsioonid.

Sanktsioonidest tingitud mõju kajastub transpordihindade tõusus. Ukrainast saabuvad tööealised inimesed sisenevad Eesti tööjõuturule. Pikemajaline mõju majandusele on ebaselge. Juhtkond eeldab, et ei ole vajadust 2022.a. aastaaruannet korrigeerida ning tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

URSUIT BALTICS AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.