Rohkema info nägemiseks:

OSKUR PUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 851; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OSKUR PUIT OÜ kohta arvamuslugu!"

OSKUR PUIT OÜ hetkeolukord

Juba 851 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Oskur Puit põhitegevusalaks on puidust frees-pruss aiamajade eritellimusel valmistamine.

Aiamajade tootmine on hooajaline tegevus, mil tootmise kõrgperiood on aprillist oktoobrini ning talvekuudel tootmine on tavaliselt väikesemahuline. Püüame leida ka nendeks kuudeks sobivat tootmist, kuid aastate lõikes on on see olnud üsna kõikuv.

Otsime pidevalt uusi koostööpartnereid ja soovime pakkuda klientidele paindlikke hindu ja tarneaegu.

2022.aastal suutsime hoida tootmise mahud võrreldes eelneva perioodiga aasta esimesel poolel enam-vähem samal tasemel eelmise aastaga.

Kuid aasta teisel poolel oluliselt kasvanud toorme ja energiahindade tõttu vähenes tellimuste arv aasta teisel poolel oluliselt. Otsime jätkuvalt võimalusi tellimuste taastamiseks ja tegevuse jätkamiseks.

Valdava osa oma toodangust müüme Euroopa riikidele, peamiselt Suurbritanniasse, Saksamaale, Austriasse ja Taani.

OSKUR PUIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.