Rohkema info nägemiseks:

E-INSENERIBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1898; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta E-INSENERIBÜROO OÜ kohta arvamuslugu!"

E-INSENERIBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 1898 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Aastal 1995, kui alustasime projekteerimisfirmana, sõnastasime oma eesmärgiks tellijakeskse ehitusprojekteerimise, mis arvestab kaasaegse ehitusprotsessi nõudeid projekteerijate kvalifikatsioonile, projekteerimise ajagraafikule ja täpsusele. Põhilise turusegmendina nägime keskmisest suuremate ja keerukamate uusehitiste ehituskonstruktsioonide projekteerimist erasektorile. Sellist joont on püütud hoida siiani.

Möödunud 2022. aasta oli Eesti ehitussektoris peamiselt positiivne, hoolimata kestvast erilisest olukorrast maailmas, kuid teisel poolaastal oli tunda juba elamuehituse turu jahenemist.

Peamine osa meie tellimustest põhines erakapitalil. Suuremateks tellijateks olid arendajad, arhitektibürood ja ka ehituse peatöövõtuga tegelevad firmad. Projekteerimistööde sisu oli taas kirju: saime tööd elamute, laohoonete, kuid ka majutus- ja büroohoonete projektides. Suuremateks töödeks aruandeaastal olid korterelamud Tallinnas, Tartus, Pärnus. Lõpetasime mitu aastat kestnud majutushoone projekti Tallinnas

Poordi tänaval ja büroohoone Liivalaia tänaval.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal oli OÜ E-Inseneribüroo müügitulu 295 tuhat eurot, mis eelmise aastaga võrreldes vähenes 10%.

Müügitulust moodustas konstruktsioonide projekteerimine 99%.

OÜ E-Inseneribüroo brutokasumiks kujunes 2 tuhat eurot, mis vähenes eelmise aruandeaasta võrdluses tublisti.

2021. majandusaasta lõpetas OÜ E-Inseneribüroo 57 tuhande eurose kasumiga.

Omandisuhted 2022.aastal muutus inseneribüroo omanikering. OÜ E-Inseneribüroo omandas 20% osakutest. Käesoleva aastaaruande kinnitamise hetkeks on oma osad müüdud teistele füüsiliselt isikutest OÜ E-Inseneribüroo osanikele.

Personal

Põhikohaga töötajate arv E-Inseneribüroos oli aruandeaasta lõpuks 6.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Põhiliseks eesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkusuutlikuse tagamine töötajate täiendava koolitusega nii insenerioskuste kui ka uute arvutitarkvarade suunal. Kvaliteetse projekteerimisteenuse osutamiseks on vaja teha olulisi kulutusi nii tarkvarale kui ka investeerida riistvarasse, kuid olulisim osa firma varadest on siiski inimesed.

Kuna tõenäoliselt on 2023.aasta projekteerimisturul tegutsemiseks tingimused keerulised, mida on näitanud ka aruandlusaastale järgneva aasta esimesed kuud, siis on oluliseks teemaks kulude kokkuhoid.

E-INSENERIBÜROO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.