Rohkema info nägemiseks:

TV PLAY BALTICS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7254; jälgijaid - 150. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta TV PLAY BALTICS kohta arvamuslugu!"

TV PLAY BALTICS AS tegevusaruanne 2022

TV Play Baltics AS on Balti riikides opereeriv ettevõte, mille põhitegevusalaks on voogedastusteenus Go3 kaubamärgi all ja eraklientidele digitaalsete telekanalite edastamine satelliidi vahendusel Home3 kaubamärgi all. Lisaks toodame nelja telekanalit (TV3 Sport, TV3 Sport 2, TV3 Sport Open ja TV3 Film), mida edastame nii oma platvormidel, kui müüme edasi Baltikumi teleoperaatoritele. Lätis tegutsemiseks on loodud AS TV Play Baltics-i filiaal ning Leedus toimub teenuse osutamine läbi püsiva tegevuskoha. Go3 voogedastusteenuse kliendibaasi kasvatamine ja teenuse edasiarendamine olid 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.