Rohkema info nägemiseks:

TALI RK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 413; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALI RK OÜ kohta arvamuslugu!"

TALI RK OÜ hetkeolukord

Juba 413 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tali RK on autode, metsatehnika ja põllumajandusmasinate remondiga tegelev väikefirma.

Osaühing asub Pärnumaal Saarde vallas, Tali külas. Ettevõte on tegutsenud alates 1993 aastast ning on Tali külas ainuke autode, traktorite ja muid remonditöid pakkuv firma. Majandustingimuste muutumine on avaldanud mõju ka osaühingu tegevusele, pikenenud on rahade laekumine ostjatelt ning vähenenud on tellitavate teenuste mahud.

Osaühingus on 2022 aasta lõpuks 2 töötajat. Kaks on põhikohaga töölised, lisaks on raamatupidaja osalise koormusega VÕS lepingu alusel.

Osaühingu juhatuse liikmetele eraldi tasusid arvestatud ei ole.

Osaühingu 2022 aasta müügitulu oli 26,8 tuhat eurot, millest põhiosa moodustab autode ja väikebusside remonttööd (vaata ka müügitulude lisa nr 5).

2022 aasta majandustegevus oli väikeses kasumis, mis jääb koos eelnevate perioodide kasumiga jagamata.

TALI RK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.