Rohkema info nägemiseks:

PATENDIBÜROO UNEKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 174; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PATENDIBÜROO UNEKO OÜ kohta arvamuslugu!"

PATENDIBÜROO UNEKO OÜ hetkeolukord

Juba 174 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Uneko põhitegevuseks on olnud tööstusomandi kaitsealaste teenuste ja tehnilis-majanduslike konsultatsioonide osutamine ning maastiku hooldus- ja korrashoiuteenuste osutamine.

Seoses majandustegevuse soikumisega viimastel aastatel on ettevõtte netovara langenud alla seadusega lubatud minimaalse piiri.

Osanike üldkoosolek otsustas 31.05.2022 ühehäälselt, et ei plaani ettevõtte tegevuse taaskäivitamist ja lõpetab Osaühing Patendibüroo Uneko tegevuse, algatades ettevõtte vabatahtliku likvideerimismenetluse.

Patendibüroo Uneko netokäive 01.01.-31.05.2022 oli 150 euro, muude ärituludena laekus 2018.

aastal lootusetuna kuludesse kantud võlasumma 163 eurot, põhivara müügilt saadi kasumit 2000 eurot.

Viie kuu tegevuse tulemusena tekkis kahjum 1572 eurot.

Töötasualaseid makseid ei tehtud.

Töölepingu alusel põhikohaga töötajaid osaühingus ei tööta.

Patendibüroo Uneko OÜ juhatus on üheliikmeline ja ei ole tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.