Rohkema info nägemiseks:

IRIS FIBER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Firma Iris Fiber OÜ on Eestis asuv Põhjamaade kapitalil põhinev tootmisettevõte. Oleme tegelenud klaasplastist toodete tootmisega alates 1994 aastast ja kuulume oma lähiregiooni riikide suuremate klaasplasttooteid valmistavate tehaste hulka.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

IRIS FIBER OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt tootmisettevõte; oleme klaasplasti tööstuse pioneerid, pühendunud Klaasplastiga tuleviku kujundamisele! Alates meie asutamisest 1994. aastal oleme olnud kvaliteetsete klaasplasttoodete tootmise eesliinil, pakkudes lahendusi mitmekesistele vajadustele ja tööstusharudele.

Meie teekond algas visiooniga spetsialiseeruda erakordsete klaasplasttoodete loomisele ja aastate jooksul oleme oma oskusi täiustanud. Alates stiilsetest ja aerodünaamilistest suusaboksidest, mis on saanud talispordi harrastajate hädavajalikuks varustuseks, kuni vastupidavate ja mitmekülgsete sõidukite kastikateteni, mis kaitsevad ja suurendavad teie veokite funktsionaalsust, on meie tooted disainitud täpsusega ja ehitatud kestma.

Meie lai tootmiskeskus Tapal, Eestis, on meie pühendumuse kvaliteedile tunnistuseks. Siin jälgime hoolikalt tootmisprotsessi igat etappi, tagades, et iga toode mitte ainult ei vasta, vaid ületab meie klientide ja sidusrühmade ootusi. Meie kvaliteedile pühendumust toetab tootmise paindlikkus, mis võimaldab meil kiiresti pakkuda nii standard- kui ka erilahendusi uutele ja vanematele sõidukimudelitele, sealhulgas Double ja Extra kabiiniga veokitele.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe sellega. Oleme osavad ka teiste klaasplasttoodete, nagu paadid, liivaveokid, vannitoapõrandad ja kereosad, valmistamisel. Meie mitmekülgsus ja kogemus teevad meist ideaalse partneri kõigile, kes otsivad tipptasemel klaasplasttootmise teenuseid.

Uhkusega Victorius Groupi liikmena ja ettevõttena, mis on sügavalt juurdunud Põhjamaade pealinnas, oleme juhitud innovatsioonist, jätkusuutlikkusest ja kliendirahulolust. Meie tooted, sealhulgas tuntud Packline suusaboksid, peegeldavad meie missiooni pakkuda mitte ainult tooteid, vaid lahendusi, mis parandavad meie klientide elusid ja äri.

Avastage erinevust, mida kvaliteet ja ekspertiis võivad pakkuda. Tutvuge meie klaasplasttoodete valikuga ja laseme meil aidata teil leida täiuslik lahendus teie vajadustele. Lisateabe saamiseks või oma konkreetsete nõudmiste arutamiseks võtke meiega ühendust. Liituge meiega Klaasplastiga tuleviku kujundamisel!

IRIS FIBER OÜ - Teie usaldusväärne partner klaasplasti innovatsioonis.

Vaata rohkem

IRIS FIBER OÜ kontaktid

IRIS FIBER OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb erinevate klaasfiibrist toodete valmistamisega. Meie põhilised tooteartiklid on kastiautode kastikatted, samuti auto katuseboksid, liivakastid,kraana plastikust detailid ja muud klaasplast detailid. Uuel majandusaastal planeerime kaasata uusi tooteid,et hajutada tootmiskoormusi. Uute toodete turule toomine omas turuvaldkonnas on väga oluline kliendisuhte hoidmisel ja uute klientide võitmisel. Uute toodete näol on plaanis pakkuda rohkem ka alltöövõtuna teatud projekte nagu ATV valdkonnas kastikatete ja ka loomahaagiste katete tootmisega. Baltikumi ja skandinaavia turud on

Dropdown

kõik artiklid

Klaasplast (GRP): Paadiehituse revolutsiooniline materjal

Klaasplast, tuntud ka kui klaaskiuga tugevdatud plastik (GRP), on komposiitmaterjal, mis koosneb plastikmaatriksist, mida tugevdavad peened klaaskiud. See on ke
ssb.ee
Klaasplast, tuntud ka kui klaaskiuga tugevdatud plastik (GRP), on komposiitmaterjal, mis koosneb plastikmaatriksist, mida tugevdavad peened klaaskiud. See on kerge, tugev ja seda saab vormida mitmesugusteks kujudeks, muutes selle ideaalseks materjaliks paadiehituses. Alates selle loomisest 1930ndatel on klaasplast revolutsiooniliselt muutnud paaditööstust. Aastakümnete jooksul toimunud pidevate täiustustega on kaasaegsed klaasplastpaadid varasemast arenenumad, pakkudes paadiomanikele ja tootjatele võrreldamatuid eeliseid. Põhjus 1: Erakordne vastupidavus Klaasplastpaadid on väga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.