Rohkema info nägemiseks:

FONTES PMP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2891; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FONTES PMP OÜ kohta arvamuslugu!"

FONTES PMP OÜ hetkeolukord

Juba 2891 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Fontes PMP on talendinõustamisagentuur. Aitame luua läbipaistvat ja õiglast töömaailma, kus väärtustatakse inimest ja tema arengut. Ettevõtte põhitegevus on spetsialistide ja juhtide värbamine, nõustamine, koolitamine ja hindamine ning tööandja brändi ja töötajakogemuse kujundamine.

Ettevõttel on 100% osalusega tütarettevõte OÜ Fontes Palgakonsultatsioonid, alates aprill 2023 on ettevõtte nimi Figure Baltic Advisory OÜ. Tütarettevõtte põhitegevus on tööturu-uuringute ja palgauuringute läbiviimine ning valdkonnaalane nõustamine. 2022 aasta augustis ostis Fontes Palgakonsultatsioonid OÜ Läti äriühingu, mille tegevusvaldkond on palgauuringute läbiviimine Lätis ja Leedus. Fontes

Palgakonsultatsioonid OÜ emaettevõttena ja tema tütarettevõte Figure Baltic Advisory SIA pakuvad kõiki lahendusi Figure kaubamärgi alt.

Fontese strateegia kujundamisel peame oluliseks jätkusuutlikku arengut ja pingutame järjekindlalt selle nimel, et meie tegevuse mõju ümbritsevale elukeskkonnale oleks positiivne. Fontese mõju ja vastutust ühiskonnas juhime läbi kolme aspekti: (cid:127) klientidele ja talentidele professionaalse teenuse pakkumine, (cid:127) Fontese organisatsioonikultuuri ausameelne ja kaasav arendamine, (cid:127) inimeste juhtimise kultuuri arendamise ja kvaliteedi tõstmise eestvedamine Eestis.

Aastal 2022 panustasime üheskoos Fontese strateegilise ja pikaajalise koostööpartneriga

Heateo Sihtasutus (https://heategu.ee/et) üle 147 tunni pro bono, aitasime käivitada ja arendada suure ühiskondliku mõjuga algatusi. Fontes jätkas investeerimist Heateo

Mõjufondi, fondi mõjuraport on leitav siit: https://media.voog.com/0000/0037/7761/files/Mojuraport_2021_uus.pdf. Seoses Ukraina sõjakriisiga toetas Fontes ka MTÜ Eesti Pagulasabi.

Aruandeaasta konsolideeritud müügitulu oli 3,24 miljoni eurot ja puhaskasum 0,75 miljonit eurot. 2022. aastal oli põhitegevuste osakaal kogumüügist järgmine: organisatsiooniuuringud (42%), personaliotsing (24%), koolitused (18%),

HR-konsultatsioonid (7%) ja talentide hindamine (7%).

Külli Lilleorg

Juhatuse liige

FONTES PMP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.