Rohkema info nägemiseks:

LUMINA METALL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Anname terasele kuju vastavalt klientide vajadustele, pakkudes sujuvat koostööd ja kauapüsivaid teraslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LUMINA METALL OÜ on jätkuvalt metallitööstuse innovatsiooni ja kvaliteedi eestvedaja, kelle eesmärk on kujundada tulevikku vastupidavate ja funktsionaalsete metallkonstruktsioonidega. Meie üle 25 aasta pikkune kogemus on kujundanud meist usaldusväärse partneri, kes suudab täita isegi kõige nõudlikumad kliendi vajadused.

Oleme uhked oma tehnoloogiliste võimaluste ja eksperdimeeskonna üle, mis võimaldab meil viia ellu eriprojekte, mis ulatuvad kaugemale traditsioonilistest terasetoodetest. Meie suuremahuline plasmalõikuspingi ja vedelvärvimistööde võimekus on vaid mõned näited meie pühendumisest kvaliteedile ja täpsusele.

Lisaks standardsetele metallilõikamisele ja värvimistöödele oleme valmis võtma vastu väljakutseid eriprojektide näol. Kas vajate roostevaba terase eritellimusel valmistatud kunstiteost? Soovite ehitada unikaalse suitsuahju või grilli? Või vajate kohandatud varjualust, mis täiustaks teie kodu või ärihoone välimust ja funktsionaalsust? Meie kogenud meeskond on valmis aitama teie ideedel reaalsuseks saada.

Meie ettevõtte põhimõte on pakkuda klientidele enamat kui lihtsalt metallitööd - me pakume innovatsiooni ja loomingulisust. Loodame, et saame olla teie partneriks teie järgmistes metallitööprojektides ning aidata teil saavutada eesmärgid ja visioonid, olgu need siis mis tahes suurusega või keerukusega.

Oleme alati valmis kuulama ja aitama teil oma projekte teostada ning muuta metallist reaalsust.

Kui soovite rohkem teada saada meie võimaluste kohta või soovite alustada koostööd, siis võtke meiega ühendust!

kontakt

LUMINA METALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö!

- Peeter K.

Kiired ja professionaalsed. Soovitan!

- Toomas S.

LUMINA METALL OÜ on meie esimene valik metallitöödeks.

LUMINA METALL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lumna Metall põhitegevusalaks on metallist toodete valmistamine. Ettevõtte loomisest kuni 2002 aasata lõpuni osutati ka transportteenuseid. Alates 2003 aasta algusest tegeletakse ainult metallist konstruktsioonide ja toodete valmistamise ja turustamisega. 2022 aasta käive oli 2 962 314 eurot. Enamuse käibest moodustas metalltoodete tootmine. Osaühingut juhib kahe liikmeline juhatus, kellest üks kannab ka tegevjuhi kohustusi.

Dropdown

kõik artiklid

Rõdu- ja trepipiirded - metallilahendused, mis ühendavad ohutuse ja elegantsi

Rõdu- ja trepipiirded on enamat kui lihtsalt funktsionaalsed elemendid; need on ehitise olulised osad, mis lisavad ohutuse ja elegantsi. See artikkel uurib, kui
ssb.ee
Rõdu- ja trepipiirded on enamat kui lihtsalt funktsionaalsed elemendid; need on ehitise olulised osad, mis lisavad ohutuse ja elegantsi. See artikkel uurib, kuidas ribaterasest ja toruprofiilist valmistatud piirded on saanud populaarseks valikuks ehitajate ja disainerite seas ning kuidas need ühendavad praktilisuse ja esteetika. Rõdu- ja trepipiirded on hädavajalikud ohutuskomponendid igas hoones. Need tagavad, et rõdud ja trepid on ohutult kasutatavad, pakkudes toetust ja kaitset kõigile, kes neid kasutavad. Ribaterasest ja toruprofiilist valmistatud piirded on eriti sobivad selleks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.