Rohkema info nägemiseks:

HARVIKER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume alates 1995. aastast kvaliteetse mööbli tootmisele, keskendudes peamiselt kasevineerist valmistatud mitmekülgsete ja vastupidavate mööblilahenduste loomisele lasteaedadele ja koolidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Harviker OÜ on alates 1995. aastast olnud eelkõige tuntud kui mööblitootja, kes paneb südamega rõhku vastupidavusele ja mitmekülgsusele. Oleme spetsialiseerunud kasevineerist valmistatud mööbli loomisele, suunates oma jõupingutused lasteaedadele ja koolidele.

Meie ettevõtte väärtused peegeldavad meie sügavat hoolimist. Hoolime oma partneritest, koostööst, ümbritsevast keskkonnast ja töökeskkonnast. See hoolivus kandub üle ka meie toodetesse, mis on disainitud kestma ja looma soodsa õpikeskkonna. Meie avatus uutele võimalustele ja professionaalsetele väljakutsetele on alati esikohal. Oleme pühendunud jagama ühiseid eesmärke, aidates kaasa õpikeskkonna arendamisele ja tõhustamisele.

Vastutus klientide ja keskkonna ees on meie jaoks oluline. Pakume õigeaegselt parimaid tooteid, kasutades tootmiseks taastuvenergiat ja materjale säästlikult. Harviker OÜ soodustab ringkasutust, jätkates teekonda vastutustundliku mööblitootjana. Harviker OÜ usub tehnoloogiasse, inimestesse ja protsessidesse. Ükski projekt ei käi meile üle jõu, olles samas valmis vastu võtma ja rakendama uusi tehnoloogilisi lahendusi.

Meie mitmekesine tooteportfell hõlmab garderoobikappe, kummuteid, riiulisüsteeme, laudu, toole, ronimisseinu, esitlusvahendeid, poode ja tasapindu erinevate ruumilahenduste loomiseks. Kasevineer ja kõrgsurvelaminaadiga kaetud kasevineer tagavad toodetele loomuliku vastupidavuse ja kergesti töödeldava pinna. Meie tooted on viimistletud vesialuseliste lakkide ja värvidega, mis mitte ainult ei taga vastupidavust, vaid on ka keskkonna- ja lapsesõbralikud.

Kui otsite kvaliteetset, vastupidavat ja mitmekülgset mööblit lasteaedadele ja koolidele, võtke meiega ühendust. Harviker OÜ on valmis leidma parima lahenduse just teie vajadustele!

UURI LISAKS

HARVIKER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas on Harvikeri mööbel koolidesse sobilik?

Kvaliteetne mööbel on haridusasutustele oluline investeering, mis mõjutab otseselt õpikeskkonda ja laste igapäevast kogemust koolis. Harviker OÜ pakub kasevineerist valmistatud mööblit, mis on mitte ainult vastupidav ja funktsionaalne, vaid toob kaasa mitmeid eeliseid, muutes selle ideaalseks valikuks koolidele. Harvikeri mööbel on loodud kestma. Kasevineer, millest suurem osa meie tooteid valmistatakse, on tuntud oma vastupidavuse poolest. See materjal peab vastu igapäevasele kulumisele, tagades, et mööbel säilitab oma esialgse välimuse aastateks. Koolidele mõeldud mööbel peaks olema

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb kasevineerist nii hea materjali?

Kasevineer on mööbli valmistamisel kasutatav materjal, mille populaarsus on pidevalt kasvamas tänu selle looduslikule elegantsusele ja mitmekülgsetele omadustel
ssb.ee
Kasevineer on mööbli valmistamisel kasutatav materjal, mille populaarsus on pidevalt kasvamas tänu selle looduslikule elegantsusele ja mitmekülgsetele omadustele. Mis teeb kasevineerist nii hea materjali? Selles artiklis vaatleme lähemalt kasevineeri eeliseid, mis muudavad selle ideaalseks valikuks erinevate mööbliesemete loomisel. Üks peamisi omadusi, mis teeb kasevineerist suurepärase mööblimaterjali, on selle vastupidavus ja tugevus. Kasevineer koosneb mitmest õhukesest kihist, mis on risti liimitud. See struktuur annab materjalile suurema vastupidavuse, võimaldades mööblil taluda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.