Rohkema info nägemiseks:

W.EG. EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10380; jälgijaid - 233. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta W.EG. EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

W.EG. EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 10 380 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 233 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 151 korda.

Tegevusaruanne 2022

W.EG. EESTI OÜ on suurim elektrimaterjalide müüja Eestis ning hinnanguliselt on ettevõtte turuosa 30%. Alates 2016. aastast kuulub W.EG. EESTI OÜ (endise ärinimega Elektroskandia

Baltics OÜ) maailmakuulsasse WÜRTH GROUP’i.

W.EG. Eesti 100% omanikuks on WÜRTH GROUP’i kuuluv Saksa ettevõte nimega FEGA

AND SCHMITT ELEKTROGROSSHANDEL.

W.EG. Eesti OÜ (Edaspidi WEG) on energiaefektiivsete lahenduste ja elektrimaterjalide pakkujaks ehituse, elektrivõrkude, tööstuse ning valgustuse valdkonnas. WEG’i missioon on olla eelistatud partner oma klientidele, pakkudes neile laia valikut jätkusuutlikke ja uuenduslikke tooteid ning teenuseid automaatika, tehnilise varustuse ja energiahalduse alal.

Samal ajal on WEG’i eesmärk olla oma valdkonna eelistatuim tööandja. Ettevõttes töötab üle saja oma ala parima spetsialisti.

WEG kogu Eestit kattev müügivõrk kindlustab klientidele kiire ja kvaliteetse teeninduse.

WEG’il on müügiesindused Tallinnas Ülemistel ja Mustamäel, Tartus, Pärnus, Jõhvis,

Rakveres, Viljandis, Võrus, Kuressaares, Paides ja Narvas ning lisaks elektrimaterjalide väljastuspunktid Kärdlas ja Raplas. WEG’i keskladu asub Tallinnas, mille valikus on enam kui 7 000 toodet. WEG’i sortimendis olevad tooted vastavad Euroopa Liidus kehtestatud normidele ja nõuetele. Keskkonnakaitse normide ja utiliseerimisnõuete täitmiseks tehakse koostööd

MTÜ-ga Eesti Pakendiringlus. WEG’i teenindus põhineb kindlatel ja usaldusväärsetel tarnetel.

WEG’i keskladu ja suurimad esindused on Bureau Veritase poolt sertifitseeritud ISO 9001/2008 ja ISO 14001/2004 standardite järgi.

2022. aastal ettevõte laiendas oma müügiesinduste võrgustikku Eestis avades uue esinduse

Haapsalus ja panustas suurelt e-kaubanduse arendamisse: laiendati e-poe tootesortimenti ja täiustati e-poe funktsionaalsust selleks et veelgi paremini teenindada oma kliente. Tehtud muudatused on aidanud 2022 aastal e-poe käibel kasvatada rohkem kui 30% meie kogukäibest.

2022 aastal võitis WEG Enefit Connect OÜ elektrimaterjalide ja –seadmete ostmise, ladustamise ja logistika hanke, mille raames tagatakse Elektrilevi OÜ elektrienergia jaotusvõrgu remondi ja hooldustööde materjalidega varustamine üle Eesti 24/7. 2022 aastal võitis W.EG. ka mitmeid teisi olulisi uusi hankeid, sh. mitmed linnade tänavate ja maanteede valgustuse lahenduste hanked.

COVID-19 viiruse levik Eestis ja maailmas ega ka Venemaa-Ukraina sõda ei avaldanud negatiivset mõju W.EG. majandustulemustele ja kasumlikkusele 2022 aastal. Meie kaupade tarnekindlus ning osutatava teenuse kvaliteet on säilinud ja isegi paranenud, küll aga on kallinenud osade toodete hinnad toorainete hinnatõusu tõttu.

Tulud, kulud ja kasum - uuendatud 2022. aastal moodustas WEG’i müügitulu 60 042 307 eurot. Brutokasumiks kujunes 10 487 713 eurot ja kasumiks 1 082 708 eurot. Palgakulude kogusumma oli 5 360 666 eurot. Ettevõtte

W.EG. EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.