Rohkema info nägemiseks:

TAWEST RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 630; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAWEST RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

TAWEST RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 630 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tawest Raamatupidamisteenused (kuni septembrini 2011.aastal AS Tawest IA International) asutati 1991. aasta jaanuaris teisena raamatupidamisteenuseid osutavatest ettevõtetest Eestis.

Seltsi põhitegevuseks aruandeaastal oli jätkuvalt raamatupidamisteenuste osutamine püsiklientidele pikaajaliste lepingute alusel.Netokäive raamatupidamisteenuse osutamisest aruandeperioodil oli 68,9 tuh.eurot (eelmisel majandusaastal 71,2 tuh.eurot), muu tulu tekkis põhitegevusega kaasnevate teenuste müügist.

Seltsi juhatus on jätkuvalt üheliikmeline, juhatuse liige töötab seltsis ka tegevjuhina ning tema majandusaastal väljateenitud töötasu oli 14,1 tuh.

eurot..

Töötajaid oli seltsis majandusaastal keskmiselt 3 ,kõik töötajad on hõivatud osalise koormusega., vähenemisega tuli Töötajatele makstud tasude üldsumma aruandeperioodil moodustas 37,4 tuh.eurot.

Osaühing kavandab taastada omakapitali järgmistel majandusaastatel kulude jätkuva kokkuhoiu ja töö efektiivsuse tõusu arvelt. Osanikud plaanivad osakapitali vähendamist või/ja muude omakapitali taastamise võimalusi.

Olenemata raskustest on osaühing jätkuvalt tegutsev.

Tiia Peterson

Juhatuse liige

TAWEST RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.