Rohkema info nägemiseks:

EHTEKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1076; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EHTEKS OÜ kohta arvamuslugu!"

EHTEKS OÜ hetkeolukord

Juba 1076 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ehteks OÜ on asutatud 18. märts 1991. Ettevõtte põhitegevusvaldkonnad on üldehitustööd, ehitusmaterjalide ost-müük ja vahendus, ehitusnõustamine, omanikujärelevalve teostamine ning ehituse projekteerimise organiseerimine. Samuti on osutatakse muid teenuseid.

2022 .aastal teostati üldehitustöid, osutati transportteenust, anti kinnisvara rendile. Töötasuna arvestati majandusaastal kokku 15 467 eurot.

Müügitulu aruandeaastal oli 98 090 eurot, aasta tulemiks oli kasum 2 893 eurot.

2022. aastal juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ega hüvitisi ei makstud.

2023.aastal plaanitakse leida uusi ehitustööde objekte. Tihedas konkurentsis on peamine, et ettevõte suudaks ka tulevikus olla jätkusuutlik ja pakkuda oma ettevõtte töötajatele tööd. Järgmisel aastal on kavas samuti võimalusel investeerida põhivaradesse.

EHTEKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.