Rohkema info nägemiseks:

HR CONSULTING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 776; jälgijaid - 4. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta HR CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

HR CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 776 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

HR Consulting osaühingu põhitegevusvaldkond on koolitused ja konsultatsioonid peamiselt juhtimispsühholoogias ning individuaal- ja paarinõustamine. Kõrvaltegevustena tegeletakse elukondliku kinnisvara üürimisega.

Koolitus- ja konsultatsioonitegevuse arendamise eesmärgil on võetud kasutusele puhke- ja koolituskeskus. Viimastel aastatel on konsultatsiooni- ja koolitustegevus arenenud uutesse suundadesse, mistõttu retreat-koolituse osakaal Keila-Joal on tõusnud - selle pinna kasutus suurenes oluliselt ka pandeemia tõttu.

Keila-Joa arendus jätkub mereäärse piirkonna eeliste parema ärakasutamise suunas. Vahetult mereäärne välikoolituse platvorm on rajatud loodustväärtustavas stiilis. Jätkuvad eksklusiivsete väikeste rühmade koolitused Keila Joal, vastandina Äripäeva ja ERE Koolitusega koostöös tehtavatele suurema-arvulise osalejate hulgaga avalikele koolitustele. Üheks fookuseks on individuaalteraapia arendamine. 2023-2024. aastal jätkatakse Lohusalu ruumide arendamisega, et need kasutusele võtta retreadina.

Eelisarendusteemad nõuavad erinevaid koolitusvahendeid nii uute tervisekaupade kui haridustehniliste vahendite kujul. Järjest suureneb psühhotehniliste vahendite praktilise rakendamise kontrollitud kasutuselevõtt (MUSE, Thync, Halo Neuroscience jt) 2022.aastal oli ettevõtte müügitulu 195 643 EUR, kasumiks kujunes 27 082 EUR.

Ettevõttel palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Juhatus hindab aasta kordaläinuks ning jätkab valitud põhitegevusalal.

HR CONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.