Rohkema info nägemiseks:

FURNICO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsed Eestis toodetud madratsid ja vedruvoodid kogu perele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ Furnico, algselt tuntud kui AS Ain Kullo, on olnud Eesti mööblituru oluline osaline juba alates 1992. aastast. Algusaastatel keskendusime peamiselt importmööbli müügile, kuid aja jooksul oleme kohanenud turu nõudmistega ning täna oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete madratsite, vedruvoodite ja kattemadratsite tootmisele ja müügile nii Eestis kui ka välismaal.

Meie kaubamärk Hypnos on saanud paljudele eestlastele sünonüümiks mugava une ja kvaliteetsete madratsitega. Selle kaubamärgi all valmistatakse meie tooteid Narvas asuvas tootmisettevõttes, kus on juba üle poole sajandi valmistatud madratseid ja vedruvoodeid. See pikk ajalugu ja kogemus mööblitootmises tagab meie toodete kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse.

Meie tootevalikus leiate madratsid ja voodid igale maitsele ja eelarvele. Olgu teie eelistuseks mõnusalt pehme või toetavam madrats, traditsiooniline vedrumadrats või kaasaegne mäluporoloonist variant, meil on midagi teie jaoks. Lisaks pakume laia valikut kattemadratseid, mis aitavad teil saavutada veelgi parema une kvaliteedi.

Oleme pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele ning seetõttu pakume kõrgetasemelist teenindust ja paindlikke lahendusi. Teie heaolu ja une mugavus on meie prioriteet.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse teie une vajadustele!

uuri lisaks

FURNICO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Hypnos | Miks on uni vajalik?

Miks on uni vajalik? Otsesõnu võib öelda, et igaühel tuleb oma päevaplaani lisada ettevalmistused heaks ning sügavaks öiseks uneks. Täiskasvanud inimese unevajadus on tööpäevadel keskmiselt 7,3 tundi, puhkepäevadel üks tund veel lisaks. Vaid 10% inimestest vajab lühemat uneaega. Inimene talub keskmiselt kuni kahetunnist uneaja lühenemist ja seda ka vaid harva. Uni on vajalik lõõgastumiseks ja enese mahalaadimiseks. Une ajal toimub ka teatud “laadimistöö”, näiteks aktiveerub immuunsüsteem. Kui uneaeg jääb lühemaks korduvalt,võivad järgneda negatiivsed tagajärjed. See on ka põhjendatav

Dropdown

kõik artiklid

Hypnos | Lühike madratsite ajalugu

Wikipedia  Sõna \
ssb.ee
Wikipedia Sõna \"madrats\" päritolu Madrats on alus või polster, mis tavaliselt asetatakse voodile ja millel magatakse. Sõna „madrats” tuleneb araabiakeelsetest sõnadest “viskama” ja “koht, kuhu visatakse” või “padi”. Ristisõdade aegadel võtsid eurooplased üle araablaste kombe magada patjadel, mis olid põrandale visatud, ning sõna “madrats” jõudis keskaegsesse inglise keelde romaani keelte kaudu. Kuigi madratsi võib panna otse põrandale, on see tavaliselt asetatud maapinnast kõrgemal asetsevale lavatsile (näiteks platvormvoodi, metallvedrudega voodiraam või lippidega voodipõhi).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.