Rohkema info nägemiseks:

VALORDANTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme pakendite ja maitseainete müügiga, pakkudes mitmekülgset valikut plastik- ja pappkarpe, maitseaineid ning kohvi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Valordanto OÜ on alates 1998. aastast olnud tuntud pakendite ja maitseainete tarnija, mille peakontor asub Tallinnas, Eestis. Meie pikaajaline kogemus ning lai tootevalik on teinud meist ühe Balti regiooni suurimatest ettevõtetest selles valdkonnas.

Meie tooteportfell on mitmekülgne, hõlmates erinevat tüüpi pakendeid alates plastikkarbidest ja -ämbridest kuni erineva suurusega pappkarpideni. Samuti pakume laia valikut maitseaineid ja kohvi, tagades seeläbi oma klientidele mitmekesise valiku kvaliteetseid tooteid.

Valordanto OÜ on uhke oma saavutuste üle viimase veerandsaja aasta jooksul. Oleme tunnistatud Eesti Edukaks Ettevõtteks 2009. aastal Krediidiinfo ja Experiani poolt ning omame AA krediidireitingut. See tunnustus on tulemus meie pühendumusest kvaliteedile ja klientide rahulolule.

Oleme üks suuremaid pakendite ja maitseainete tarnijaid Balti regioonis, tagades klientidele Eestis, Lätis ja Soomes mitmekesise valiku tooteid. Meie tootevalik hõlmab universaalpakendeid Poola tootjatelt, sobilikke nii toiduainete kui ka ehituskeemia toodetele. Lisaks tarnime Ladina-Ameerikast, Euroopast ja Aasiast kõrgekvaliteedilisi maitseaineid, teed ja kohvi nii hulgi- kui ka jaemüügi klientidele.

Valordanto OÜ on Maadlex OÜ ainuesindaja Poolas, kinnitades meie rahvusvahelist mõõdet ja usaldusväärsust. Meie ettevõtte põhipoliitika hõlmab mõistlikku hinda, laia tootevalikut ning individuaalset lähenemist igale kliendile. Oleme valmis koostööks igaühega, kes jagab huvi meie mitmekülgse tootevaliku vastu.

150 plastikust pakendit, 200 maitseainet ja üle 1000 väljastatud arve on vaid mõned näitajad, mis iseloomustavad meie pidevat kasvu ja edu. Valordanto OÜ on turul püsinud juba 25 aastat tänu oma pühendumusele kvaliteedile ja klientide rahulolule.

Kui soovite osa saada meie kogemusest ja laiast tootevalikust, võtke meiega ühendust. Leiame koos parima lahenduse teie vajadustele, sest meie eesmärk on pakkuda mitte ainult tooteid, vaid ka partnerlust ja rahulolu. 

Küsimuste korral ja meie loo osaks saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@valordanto.ee või helistage meile numbritel +372 5807 1223 / +372 5640 184. Jälgige meie teekonda Facebookis ja saage osa meie viimastest uudistest ja pakkumistest.

UURI LISAKS

VALORDANTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Meeldiv kogemus igas aspektis. Hindan nende professionaalsust ja kliendikesksust.

- Martin

Hea kvaliteet ja kiire tarne. Tänulik koostöö eest!

- Liis

Kvaliteetne tootevalik ja professionaalne suhtumine. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VALORDANTO OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Valordanto traditsiooniliseks põhitegevusalaks on üle 20 aasta plastpakendi hulgimüük, mis on EMTAK 2008 järgi kvalifitseeritud nr. 46693 Pakkematerjalide hulgimüük. Tegeles aruandeaastal ettevõte ka Kohvi, tee, kakao ja maitseainete hulgimüügiga (EMTAK 2008 nr. 46371) ning muude toidukaupade hulgimüügiga. Tulud, kulud ja kasum Aruandeaasta üldtulemuseks on kasum 40.5 tuh.eurot (2021.a. tulemuseks oli kasum 21.7 tuh.eurot). 2022. aastal ettevõtte tegevuse tulemusteks on: (cid:127) Suurenes aruandeaastal müügitulu (736.4 tuh.eurot ) eelmise aastaga võrreldes 32.4% (2021.a.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida oma ettevõttele jätkusuutlik pakend

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks pakendijäätmete keskkonnamõjust, pöörduvad ettevõtted jätkusuutlike pakendilahenduste poole. VALORDANTO OÜ on selle liikumis
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks pakendijäätmete keskkonnamõjust, pöörduvad ettevõtted jätkusuutlike pakendilahenduste poole. VALORDANTO OÜ on selle liikumise eesrindel, pakkudes keskkonnasõbralikke pakendivõimalusi, mis vastavad terviseteadlike inimeste, teeasjatundjate ja keskkonnateadlike ettevõtete vajadustele. Jätkusuutlik pakendamine hõlmab keskkonnasõbralike, inimestele ohutute ja majanduslikult elujõuliste materjalide ja protsesside kasutamist. See hõlmab pakendi kogu elutsüklit, alates tootmisest kuni kõrvaldamise või taaskasutuseni. Turg on tunnistajaks paradigma nihele, kuna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.