Rohkema info nägemiseks:

DISEKT ST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2261; jälgijaid - 80. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DISEKT ST OÜ kohta arvamuslugu!"

DISEKT ST OÜ hetkeolukord

Juba 2261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 80 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Disekt asutati 1991.a. endise Harju TTV mööblitöökoja töötajate baasil ja kujundati ümber Disekt ST OÜ 1998.a. Harju TTV alluvuses tegutsev mööblitöökoda tootis elukondlikku seeriamööblit. Iseseisvunud Eestis, kus avanesid turud ning mööbli pakkumine muutus oluliselt mitmekesisemaks, seeriatoodangul puudus aga turg ja nii jätkata polnud enam võimalik. Asutatud AS Disekt hakkas otsima uut äriplaani ja lõpuks selle ka leidis. Turule oli vaja tuua nõutav, kvaliteetne toodang ning leida sellele maksujõulised tellijad. Oma arengus oli vaja teha kvalitatiivne hüpe. Eestis hakkasid väga kiiresti kerkima uued pangad, hotellid, bürood, restoranid, casinod jne.. Kõik need vajasid sisustamist, tegijaid aga nappis. Siit ettevõtte äristrateegia ja missioon välja kujuneski: pakkuda tellijale just Eestis toodetud kvaliteetset eritellimusmööblit ja sisekujunduselemente, koos paigaldusega. Äriidee õigustas end igati ja Disekt ST OÜ jätkab tänaseni eritellimusmööbli ja sisekujunduselementide tootmist.

2022. aastal on suuremad tööd tulnud Eestist.

2023.aasta müügitulu võrreldes 2022.aastaga võib natuke kasvada või jääda samaks.

Juhatuse liige Kristo Kuusekänd

Juhatuse liige Andres Elken

DISEKT ST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.