Rohkema info nägemiseks:

KF KAUBANDUSE GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1794; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KF KAUBANDUSE GRUPP kohta arvamuslugu!"

KF KAUBANDUSE GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1794 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ KF Kaubanduse Grupp asutati 1997 aastal ning põhitegevusega alustati 1998 aastal.

2022.aastal jätkus OÜ KF Kaubanduse Grupp traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmisel aastel saavutatud turuosa kindlustamine.OÜ KF Kaubanduse Grupp põhitegevuseks on hulgija jäekaubandus.

Möödunud aasta tõi tootmisharule tervikuna stabiilse kasvu,kuid samal ajal muutus konkurents palju tegevamaks.See omakorda ei lubatud meie firmale saavutada kavandatud tulemust.

Tulud,kulud ja kasum 2022 aastal moodustas OÜ KF Kaubanduse Grupp müügitulu 1 741 119 euro.Müügitulust moodustas 98,79% kaupade ja 1,21 %- 21 052 euro teenuste müük.

OÜ KF Kaubanduse Grupp müügitulust moodustas 100% müük Eestisse.

2022 a majandustegevuse tulemuseks on kahjum -29781 euro.

Personal

OÜ KF Kaubanduse Grupp keskmine töötajate arv oli 6 töötajat.

Töötasudeks arvestati kokku 44 936 euro.

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline.Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastals

OÜ KF Kaubanduse Grupp põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine

KF KAUBANDUSE GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.