Rohkema info nägemiseks:

TIIA KOSMEETIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme Prantsuse professionaalse kosmeetika sarja GERnetic® maaletoomise ja mitmekülgsete iluhooldusteenuste pakkumisega Tiia Ilusalongis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tiia Kosmeetika OÜ, asutatud 1993. aastal, on tuntud oma pikaajalise pühendumise poolest Prantsuse professionaalse kosmeetika sarja GERnetic® maaletoomisele Eestis. Alates 1997. aastast on ettevõte laiendanud oma tegevust, pakkudes mitmekülgseid iluhooldusteenuseid Tiia Ilusalongis.

Salongi unikaalsus seisneb ravikosmeetika teenuste osutamises, kus kliente teenindavad tõelised professionaalid, kes omavad medõe kehtivat litsentsi ja on läbinud erialaseid täiendkoolitusi. Tiia Ilusalong sai esimesena Eestis tuntuks naha mikrolihvimise protseduuride rakendamise poolest, mis on turvaline ja efektiivne meetod armide eemaldamiseks, väikeste kortsude silumiseks ning naha üldise kvaliteedi parandamiseks.

Tiia Ilusalong on uhke oma staatuse üle kui Prantsuse professionaalse kosmeetika tippsarja GERnetic® esindussalong. GERnetic® tooted põhinevad rakuteraapial, mille eesmärk on mitte ainult toitainete pakkumine nahale, vaid ka otseste mõjutuste kaudu rakkude uuenemise soodustamine. See on revolutsiooniline võrreldes traditsiooniliste kreemidega, kuna keskendutakse mitte tagajärgede, vaid probleemi põhjuste ravimisele.

Tiia Ilusalongi teenuste hulka kuuluvad mitmed kehahooldustooted, kosmeetikatooted, maniküür, pediküür, massaaž, krüoteraapia, kehakoorimine ja augustamine. Need teenused annavad klientidele võimaluse kogeda eksklusiivseid hooldusi ja esmaklassilisi kosmeetikatooteid, mis tõstavad ilurutiini uuele tasemele.

Oleme uhked, et saame pakkuda oma klientidele mitte ainult tõhusaid ja kvaliteetseid hooldusi, vaid ka ainulaadset lähenemist ilu ja tervise säilitamisele. Võtke meiega ühendust ja laske meil koos leida parim lahendus, et tuua teie ilu esile ja tugevdada teie tervist!

Külastage meid aadressil Narva mnt 7b, Tallinn - Zenith ärimaja III korrus, või võtke ühendust aadressil info@tiiakosmeetika.ee ja (+372) 6 467 074 | (+372) 5399 7770. Kogege isikliku hoolitsuse tipptaset TIIA KOSMEETIKA OÜ-ga.

TIIA KOSMEETIKA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika

Suurepärane teenindus ja tõhusad hooldused.

- Mari

Professionaalne personal ja rahustav atmosfäär.

- Liis

Minu lemmik koht enesehoolduseks. Soovitan soojalt!

5 põhjust, miks valida rakuliselt uuendav nahahooldus

Rakulise uuenemise nahahooldus on uuenduslike ilutöötluste eesrindel, pakkudes keerukat lähenemist noorusliku ja särava jume säilitamiseks. Keskkondades rakkude tervisele ja uuenemisele, pakuvad need tooted ja töötlused alust nahale, mis mitte ainult ei näe parem välja, vaid on põhimõtteliselt tervem. Rakuline uuenemine viitab protsessile, mille käigus meie nahk loomulikult koorib vanad, surnud rakud ja asendab need uute, elujõulistega. See tsükkel on hädavajalik naha elujõulisuse ja vastupidavuse säilitamiseks. Tervislik rakkude uuenemine on hädavajalik selge ja särava jume jaoks. Vananedes

Dropdown

kõik artiklid

TIIA KOSMEETIKA OÜ tegevusaruanne 2022

Tiia Kosmeetika OÜ asutati 1993.aastal. Tiia kosmeetika OÜ kuulub eraisikule. Tiia Kosmeetika OÜ põhitegevusala on kosmeetikatoodete müük ja kosmeetikateenuste
ssb.ee
Tiia Kosmeetika OÜ asutati 1993.aastal. Tiia kosmeetika OÜ kuulub eraisikule. Tiia Kosmeetika OÜ põhitegevusala on kosmeetikatoodete müük ja kosmeetikateenuste osutamine ilusalongis. Olulisemad finantssuhtarvud: Olulised finantssuhtarvud 2022 2021 Müügikäive (tuh.eur) 96 97 Käibe kasv -1% 2,6% Müügikäibe puhasrentaablus 0,1 0,3 Puhaskasum (tuh.eur) 0,1 0,3 Maksevõime ehk likviidsuse suhtarvud 1,4 1,3 Vara puhasrentaablus (ROA) 0,4 2 Omakapitali puhasrentaablus (ROE) 2,4 4 Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: Käibe kasv (%) =(müügikäive 2022 - müügikäive 2021)/ müügikäive 2021

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.