Rohkema info nägemiseks:

POOTSMAN PT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 610; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta POOTSMAN PT OÜ kohta arvamuslugu!"

POOTSMAN PT OÜ hetkeolukord

Juba 610 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Pootsman PT tegutseb aastast 1998 . Põhilisteks tegevusaladeks on majutus , toitlustamine, seminaride, koolituste ja muude ürituste läbiviimine, milleks on sobivad ruumid hoone keldrikorrusel - Lühikeste meeste kõrts ja Lõõgastuskeskus. Samuti pakume Peipsi järvega seotud tegevusi - kaatrimatkad Peipsil erinevate atraktsioonidega, kalastusretked nii suvel kui talvel, samuti organiseerime ATV matkasid ning puutööde ja kalatöötlemise õppetubasid. Kõrvaltegevusalana tegeleme vähesel määral ka puittoodete tootmisega. Pakume ka cateringi teenust.

2022. aastal viisime PRIA toetuse abiga ellu mitu projekti: PRIA LEADER meetme19.2 raames soetasime külalistemajale 12 tuletõkkeust, PRIA toetus sellele projektile oli 4425.- eurot. PRIA LEADER meede19.2 raames soetasime ka seminarisaali inventari, PRIA toetus projektile oli 1209,92 eurot. 2022.a. alustasime ka maaküttesüsteemi rajamisega PRIA LEADER meetme 19.2 raames. 2022.a. laekus maaküttesüsteemi projektile PRIA toetust 18095.- eurot.

2022.a. lõpus saime rahastusotsuse ka kuppeltelgi soetamiseks, PRIA toetuse summa sellele projektile on 2938,99 eurot.

POOTSMAN PT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.