Rohkema info nägemiseks:

RAMSI VK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1559; jälgijaid - 45. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAMSI VK OÜ kohta arvamuslugu!"

RAMSI VK OÜ hetkeolukord

Juba 1559 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Ramsi VK on asutatud 1994.a. munitsipaalettevõttena ja kujundatud ümber 1997.a. lõpus osaühinguks Ramsi VK. Osaühingu omanikuks on 100%-liselt Viljandi vald. Äriühing on registreeritud Viljandimaal Viljandi vallas Ramsi alevikus aadressil Keskuse tee 1.

OÜ Ramsi VK peamiseks tegevusalaks on Viljandi valla ühisveevärgi ja –kanalisatsiooni piirkondades tarbijate joogiveega varustamine ja reovee ärajuhtimine ning vee- ja kanalisasioonisüsteemide hooldamine. Teenust osutatakse Ramsi alevikus, Päri, Heimtali,

Matapera, Kutsari, Tohvri, Oksa, Mustivere, Pärsti, Savikoti, Paistu, Holstre, Intsu, Sinialliku,

Saarepeedi, Karula, Mäeltküla, Ruudiküla, Vasara, Tusti, Karula, Tänassilma, Valma ja Uusna külades, Puiatu Erikooli piirkonnas,Puiatu külas, Mustla alevikus, Soe, Suislepa ning Kärstna külades.

Kinnistute majandus-joogivee varustamisel on põhieesmärk müüa tarbijatele vabariigi valitsuse määrusega kehtestatud kvaliteediga joogivett ja tagada pidev veega varustamine.

Reovee puhastamisel ning eelvooludesse juhtimisel on põhiliseks tegevuseks olemasolevate vee- ja kanalisatsioonitrasside, reovee pumplate ja puhastite korrashoid ning reovee puhastamine puhastites veekasutusloas etteantud piirmääradeni.

Viljandi vald omanikuna on kohustanud meid osutama saunateenuseid Ramsi alevikus. Kuna tegevustulud ei kata Viljandi Vallavalitsuse kehtestatud teenuse hindade tõttu kõiki majanduskulusid, siis sihtfinantseeris osaliselt kulutused Viljandi vald .

TEHINGUD VARADEGA

Viljandi Linn ja Viljandi vald sõlmisid septembris 2021 halduslepingu, millega määrasid kindlaks ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni kasutamise tingimused. Seoses sellega kohustas Viljandi vallavalitsus korraldusega nr. 2-3/1114 26.10.2021 OÜ Ramsi VK juhatust andma üle Viiratsi,

Vana-Võidu ja Peetrimõisa küla Õunaaia tee vee- ja kanalisatsioonitaristu tasuta Viljandi

Linnavalitsusele. Võõrandatud varade väärtus oli 915,2 tuhat eurot. Aastal 2022.a. anti üle tehinguga seotud maa summas 20,4 tuhat eurot.

TEGEVUSTULUD

Aastal 2022 oli OÜ Ramsi VK müügitulu 501,1 tuhat eurot, mis on võrreldes 2021.a. 10,0 tuhat eurot rohkem. Müügitulust moodustas vee- ja kanalisatsiooni müük 446,6 tuhat eurot (89,1%), teenuste müük kinnisvara hooldamisel 44,1 tuhat eurot (8,8%), rajatiste ja elamute rent 10,4 tuhat eurot (2,1%). Endise Viiratsi valla rajatised olid renditud AS-le Viljandi Veevärk I kvartalis, leping lõppes 01.04.2022.

Aastal 2022 saadi toetusi 12,85 tuhat eurot. Kogu toetus saadi Viljandi Vallavalitsuselt. Põhivara soetuseks 9,57 tuhat eurot ning tegevuskulude katteks 3,28 tuhat eurot.

2022.a. TEGEVUSED

RAMSI VK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.