Rohkema info nägemiseks:

KAIA TUGEDAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 579; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KAIA TUGEDAM OÜ kohta arvamuslugu!"

KAIA TUGEDAM OÜ hetkeolukord

Juba 579 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kaia Tugedam OÜ põhitegevus on hambaravi. Raviteenuste müügitulu oli 2022.a 45694 eurot, mis on 40,2% rohkem kui 2021. aastal. Osa patsientidest omavad haigekassa ravikindlustuse ja nendele osutatud raviteenuste eest tasuvad haigekassad. Patsiendid osa raviteenuste eest tasumisel moodustas 38,6% raviteenuste kogumahust. Selle arvel kasvas ka raviteenuste maht tervikuna. Selline tendets raviteenuste struktuuri muutustes on jätkunud viimastel aastatel ja jätkub arvatavasti ka edaspidi. Arsti töökoormuseks kujunes vähem kui 50 protsenti.Tööd takistas osaliselt ka Covid -19 tõttu kehtestatud piirangud.

Aruandeperioodi kasumiks kujunes 5871 eurot(2021.a 231) eurot. Kasumi kasv tulenes peamiselt teenuste mahu kasvust püsikulude aeglasema kasvu tingimustes. Tööde mahu kasvu tõttu kasvasid samal ajal oodatavalt ka tööjõukulud koos maksudega 4236 euro võrra.

Hambaravi kabinet on sisustatud pangalaenuga soetatud ruumides, kusjuures pangalaenud on tasutud.

Osaühingu tulubaas ei võimaldanud tasustada osaühingu juhtimist. Seetõttu juhtis ettevõtet osanik ise ega saanud selle eest mingisugust tasu.

Lähematel aastatel on ettevõttel valik suunata vahendeid eraldistesse uue hambaraviseadme soetamiseks.

Ettevõttes töötas 2022. aastal hambaarstina 0,5 kohaga omanik. Tööjõukulud moodustasid koos maksudega 16172 eurot (2021. a 11936 eurot).

KAIA TUGEDAM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.