Rohkema info nägemiseks:

LOGMAN INVEST AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3440; jälgijaid - 19. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LOGMAN INVEST AS kohta arvamuslugu!"

LOGMAN INVEST AS hetkeolukord

Juba 3440 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldine

AS Logman Invest kontsern koosneb emaettevõttest AS Logman Invest ja 100%-lise osalusega tütarettevõttest OÜ Tallinna Bekkeri Sadam.

Kontserni omanduses on Bekkeri ja Meeruse sadamad Tallinnas. Tegevusvaldkondadeks on sadama teenuste osutamine ja detailplaneeringute menetlemine sadamate ala muutmiseks Tallinna üheks atraktiivseimaks mereäärseks segahoonestusega kinnisvara arendamiseks.

Kontserni peamised tegevusvaldkonnad on: • Laevade lastimine ja lossimine • Kauba kaalumine • Kaupade ladustamine kinnistes ja avatud laoplatsidel • Kinnisvara arendamine 2022 aasta tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng ja selle mõju tema finantstulemusele

Üldise ülevaate kohaselt oli aasta 2022 majanduses tervikuna languses. See tulenes eeskätt Venemaa vaenuliku tegevuse suhtes, mis mõjutab märkimisväärselt majandustegevust ja inflatsiooni arengut kõrgemate toormehindade kaudu. Paljud kaubad ja laevad sattusid ka EU poolt kehtestatud sanktsioonide alla, näiteks väetis ja isegi killustik. Pidevad energia- ja kütusehindade järsud tõusud on avaldamas otsest ulatuslikku survet meie tegevusele ja ka terviklikult majanduskliimale. Oluliselt vähenes ka teedeehituse rahastus ja kui 2022. aastal oli kavandatud maht pea 142 miljonit, varasema 200 miljoni asemel, siis 2025. aastaks väheneb summa umbes 81 miljonini. Hea näitena võib välja tuua ka 2022. aasta Statistikaameti numbrid, mis näitavad pea poole väiksemat killustiku importi Eestisse.

Kõrge inflatsiooni tõttu Eestis on võrreldes eelmise aastaga kõik kulud tõusnud üle 24 %.

Tulud, kulud ja kasum

AS Logman Invest kontserni 2022. majandusaasta müügitulu oli 3 339 tuhat eurot (2021: 2 924 tuhat eurot), mis võrreldes eelmise aastaga on 415 tuhat eurot parem tulemus ehk muutus on 14,2%.

Majandusaasta kasum oli 1 475 tuhat eurot (2021: 115 tuhat eurot kahjum), mis võrreldes eelmise majandusaastaga on 1 590 tuhat eurot parem tulemus.

LOGMAN INVEST AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.