Rohkema info nägemiseks:

ALMELO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2604; jälgijaid - 86. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALMELO OÜ kohta arvamuslugu!"

ALMELO OÜ hetkeolukord

Juba 2604 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 86 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ ALMELO asutati 1996.aastal. Peamiseks tegevusvaldkonnaks on sõidu ja veoautode ning väikebusside keredetailide,tulede, disaintulede ja radiaatorite hulgimüük. OÜ ALMELO on Poola firma Magneti Marelli Aftermarket Sp.z o.o.

volitatud edasimüüja Eestis.

OÜ ALMELO tegevuspiirkonnaks on kõik Eesti maakonnad ja suuremad linnad.

Meie sihtgrupp on kindlustustele avariijärgset taastusremonti teostavad töökojad, autovaruosade jaemüügi kauplused, autoesindused, suuremat autoparki omavad ettevõtted (näiteks taksofirmad), transpordifirmad (veoautod), tuuningfirmad.

Kaupade struktuur meie laos on võrreldes eelmiste aastatega muutunud: sortiment on tunduvalt laienenud, samas kogused on vähenenud, võimaldades paremini kasutada ressursse ja kiiremini reageerida turu nõudmistele.

2022. aastal panustasime endiselt väga heale klienditeenindusele, püüdes võmalikult paindlikult ja kiiresti lahendada klientide kaubasoove.

2022. aasta majandustegevust võib pidada rahuldavaks.

OÜ ALMELO juhatusse kuulub kolm liiget ja nad ei saanud juhtimistasu.

Töötajate keskmine arv 2022.a. oli 5 ja töötasukulud kokku 68168 eur.

ALMELO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.