Rohkema info nägemiseks:

LILIA KODUVALGUSTUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Nowodvorski tehase eksklusiivne esindaja Eesti turul, spetsialiseerudes kvaliteetsete Nowodvorski valgustite müümisele alates 1995.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Valgustus, mis muudab teie kodu eriliseks! Lilia Koduvalgustus OÜ on alates 1995. aastast olnud Nowodvorski tehase eksklusiivne esindaja Eesti turul, pakkudes kvaliteetseid ja mitmekülgseid valgusteid.

Nowodvorski Lighting on aastast 1994 pakkunud kõrgekvaliteedilisi lampe, olles kasvanud väikesest pereettevõttest üle 360 töötajaga juhtivaks valgustitootjaks. Ettevõte on alati hoidnud kinni oma algusaegadest juhindunud väärtustest, rõhutades usaldust ja inimsuhteid.

Nowodvorski Lighting on alati kursis uusimate trendidega, pakkudes üle 1500 erineva lambimudeli. Nende tootevalik hõlmab kaasaegseid, klassikalisi ja lastele mõeldud valgusteid, samuti õue- ja vannitoavalgusteid. Disainilahendused on mitmekülgsed, luues ruumis piiritult võimalusi valgustite kasutamiseks.

Nowodvorski Lightingul on kaks tootmistehast, kus kasutatakse kaasaegseid masin- ja arvutiprogrammjuhtimissüsteeme. Uus logistikakeskus tagab kiire ja järjepideva tootmise ning suudab päevas toota keskmiselt 5000 eset, müües 2016. aastal üle 1,2 miljoni artikli.

Nowodvorski Lighting ekspordib oma tooteid 45 riiki, panustades üle 50% müügitulust ekspordile. Klientide hulgas on nii suured jaeketid kui ka spetsialiseeritud kauplused, hulgimüüjad ning arendajad Euroopas ja kaugemal.

Lilia Koduvalgustus OÜ toob Nowodvorski valgustid otse teie koju. Alates 2010. aastast oleme Eestis Nowodvorski brändi eksklusiivne esindaja, pakkudes kõrgekvaliteedilisi valgusteid, mis loovad unikaalse meeleolu teie interjööris. Valikust leiab siinivalgusteid, LED valgusteid, arhitektuurseid betoonvalgusteid, niiskete ruumide valgusteid, tehnilisi sisevalgusteid ja välisvalgustusi.

Kõik meie pakutavad tooted pole mitte ainult kvaliteetsed, vaid ka mõistliku hinnaga, tagades, et igaüks saab luua oma kodu erilise valgusega.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@nowodvorski.ee. Lubage meil aidata valgustada teie maailma.

UURI LISAKS

LILIA KODUVALGUSTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Olen ostnud neilt mitu valgustit ja iga kord olen rahul. Suurepärane kvaliteet ja professionaalne teenindus.

- Ene

Imetlen Lilia Koduvalgustuse laia valikut ja kvaliteeti. Ostsin neilt vannitoavalgusti, mis sobib suurepäraselt.

- Kert

Nowodvorski valgustid on meie kodus täiuslikud. Suurepärane teenindus ja kiire tarne.

LILIA KODUVALGUSTUS OÜ tegevusaruanne 2022

Lilia Koduvalgustus OÜ ettevõtte põhitegevusalaks on valgistid müük. Strateegia ja tegutsemispõhimõtted Meie eesmärgiks on saavutada kindla positsiooni oma turunišis ja olla kasumlik. Tulemused Lilia Koduvalgustus OÜ müügitulu moodustas 2022.aastal 299898 eurot (2021.aastal 343360 eurot). Ettevõtte 2022 ärikasumiks on 742 eurot (2021.aasta oli 1080 eurot) personal Lilia Koduvalgustus OÜ- 2022 majandusaastal oli 3 töötaja (2021.a. 3 töötajaid), tööjõukulud kokku olid 38359 eurot (2021.aastal 33373 eurot), sh. palgakulu 30422 eurot (2021.aastal 15710 eurot). Juhatuse liikmetele 2022

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad ärihoonete valgustuse tulevikku

Kuna ärisektor jätkuvalt areneb, kasvab ka vajadus uuenduslike valgustuslahenduste järele, mis mitte ainult ei paranda esteetikat, vaid on ka funktsionaalsed ja
ssb.ee
Kuna ärisektor jätkuvalt areneb, kasvab ka vajadus uuenduslike valgustuslahenduste järele, mis mitte ainult ei paranda esteetikat, vaid on ka funktsionaalsed ja jätkusuutlikud. Selles blogipostituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad ärihoonete valgustuse tulevikku, pakkudes ülevaadet arhitektidele, sisekujundajatele ja ettevõtjatele, kes on disaini ja tehnoloogia esirinnas. 1. Inimkeskne valgustusdisain Inimkeskne valgustus (HCL) on revolutsiooniline lähenemine, mis kohandab valgustussüsteeme inimeste tsirkadiaanrütmide toetamiseks, parandades seeläbi tootlikkust ja heaolu. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.