Rohkema info nägemiseks:

KINNISVARATEENINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ Kinnisvarateenindus toetab kinnisvaraomanikke igapäevaste haldus- ja hooldustegevuste korraldamisel. Kompleksteenused riigi- ja erasektori ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ Kinnisvarateenindus on alates 1993. aastast olnud kinnisvara korrashoiu valdkonnas usaldusväärne teenusepakkuja. Alustades puhastusteenustest ja porivaipade rendist, oleme koos klientidega kasvanud ning täna pakume laiahaardelist kinnisvara korrashoiu kompleksteenust üle Eesti, omades üle 25-aastast töökogemust ja ligi 700 töötajat.

Oma tegevust suuname vastavalt kinnisvara korrashoiu standardile EVS 807:2016. Oleme uhked, et Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liit on meile omistanud hoolduse ja halduse kolmanda klassi sertifikaadi, mis kinnitab meie pädevust mitmes valdkonnas, sealhulgas krundihooldus, sisekoristus, üldehituslik hooldus ja tehnosüsteemide hooldus. Meie koolitatud ja atesteeritud personal tagab teenuste kvaliteedi, mida kinnitab ka ISO sertifikaat 9001:2015.

Meie põhimõtted on suunatud märkamatule ja operatiivsele tegutsemisele, austades seadusandlust, ohutus- ja tervisekaitsenõudeid. Töötame läbipaistvalt ja süsteemselt, koostades kinnisvara hoolduskava ja tegevusplaani.

Oleme teie usaldusväärne partner kinnisvara säilitamisel ja väärtuse hoidmisel. Tagame füüsilise, juriidilise ja majandusliku säilimise, juhtides ja dokumenteerides kõiki kasutamisega seotud protsesse.

Korraldame tehnosüsteemide igapäevase hoolduse, tagades kinnisvaraobjekti füüsilise säilimise. Leiame pädevad isikud elektri-, vee- ja kanalisatsioonisüsteemide, ventilatsiooni, liftide, gaasiseadmete jms korraliseks hoolduseks ning järelvalveks.

Tagame keskkonnaohutuse, objekti esteetilisuse ning kasutajate ohutuse ja mugavuse. Teostame hoonete ja kinnistute sise- ja välikoristust, parklate ja kõnniteede korrashoidu suvel ja talvel ning hoolitseme haljastuse eeskujuliku väljanägemise eest.

Oleme siin, et pakkuda Teile esmaklassilist kinnisvara korrashoiu teenust. Võtke meiega ühendust, ja leiame koos parima lahenduse Teie vajadustele.

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse Teie kinnisvarale!

UURI LISAKS

KINNISVARATEENINDUS OÜ kontaktid

5 viisi, kuidas efektiivne kinnisvarahaldus suurendab selle väärtust

Efektiivne kinnisvarahaldus on kriitilise tähtsusega kinnisvarainvesteeringute väärtuse suurendamisel. See hõlmab laia tegevuste spektrit, mis aitavad säilitada ja suurendada kinnisvara turuväärtust, tagades selle konkurentsivõime ja kasumlikkuse. Selles postituses uurime viit peamist viisi, kuidas professionaalne kinnisvarahaldus ettevõtte KINNISVARATEENINDUS OÜ poolt võib oluliselt suurendada teie kinnisvara väärtust. 1. Renditulu maksimeerimine ja tühjade pindade minimeerimine Õige rendihinna seadmine on delikaatne tasakaalustamine tulu maksimeerimise ja konkurentsieelise säilitamise

Dropdown

kõik artiklid

Hooajalised hooldusnõuanded teie kinnisvarale

Regulaarne hooldus on hädavajalik teie kinnisvara väärtuse säilitamiseks ja eluea pikendamiseks. See hõlmab rutiinseid kontrolle ja parandusi, mis tagavad, et k
ssb.ee
Regulaarne hooldus on hädavajalik teie kinnisvara väärtuse säilitamiseks ja eluea pikendamiseks. See hõlmab rutiinseid kontrolle ja parandusi, mis tagavad, et kõik kinnisvara aspektid toimivad optimaalselt ja on kaitstud muutuvate aastaaegade eest. Hooajaline hooldus võib ära hoida kulukaid parandusi, suurendada kinnisvara ohutust, parandada energiatõhusust ja säilitada kinnisvara esteetilist veetlust. See on investeering, mis tasub end ära, kaitstes teie vara ja tagades, et see püsib mugava ja turvalise keskkonnana elanikele. Kevadise hoolduse kontrollnimekiri Kevade saabudes on aeg

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.