Rohkema info nägemiseks:

TÜRI TERVISEKESKUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4335; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TÜRI TERVISEKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TÜRI TERVISEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 4335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 39 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Türi Tervisekeskuse põhitegevus on perearstiabi osutamine vastavalt Eesti Haigekassaga sõlmitud üldarstiabi rahastamise lepingule. Tervisekeskus osutatab ka koolitervishoiteenust Türi valla koolidele. Lisaks tegeldakse tervisekeskuse hoone haldamise ja ruumide üürimisega hoones tegutsevatele teistele tervishoiuteenuste osutajatele.

OÜ Türi Tervisekeskus alustas tegevust 01.06.1998.a. Osaühingu nimi oli siis OÜ Türi Perearstikeskus. 13.09.2000.a. sai osaühingu uueks nimetuseks OÜ Türi

Tervisekeskus. Algselt tegutseti vanas polikliiniku hoones, aadressil Viljandi 4, Türi linn.

Aastal 2019 valmis uus kaasaegne perearstikeskus, milles alustati tegevust 25.11.2019 a.

Aastal 2020 moodustati koos OÜ-ga Perearst Lea Urb ja OÜ-ga Aivalus esmatasandi tervisekeskus ja sõlmiti Eesti Haigekassaga leping ETTK rahastamiseks.

Koduõendusteenust, füsioteraapia teenust ja ämmaemanda iseseisvat vastuvõttu osutab tervisekeskuses AS Järvamaa Haigla. Tervisekeskuse moodustamine võimaldas parandada perearstide koostööd ja pakkuda piirkonna elanikele laiemat tervishoiuteenuste valikut.

2022 a. võeti kõnede paremaks haldamiseks kasutusele kõnekeskus. Suuremaid investeeringuid sel aastal ei tehtud, töökorralduses olulisi muutusi ei toimunud. OÜ

Türi Tervisekeskus on jätkuvalt tegutsev majandusüksus..

TÜRI TERVISEKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.