Rohkema info nägemiseks:

Grant Thornton Baltic OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6497; jälgijaid - 177. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GRANT THORNTON BALTIC kohta arvamuslugu!"

Grant Thornton Baltic OÜ hetkeolukord

Juba 6497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 177 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldist

Grant Thornton Baltic OÜ alustas tegevust 1992. aastal, kandes toona nime Rimess OÜ.

Pakume auditeerimise, raamatupidamise, riskijuhtimise, andmekaitse, maksu-, õigus-, äri- ja finantsnõustamise teenuseid Eestis. Grant Thornton Baltic OÜ kuulub konsolideerimisgruppi

Grant Thornton Baltic Holding ja läbi selle on meil Balti riikides kokku kuus esindust, kus töötab üle 280 kogenud spetsialisti. Meie klientide arv on üle kahe ja poole tuhande ning paljud kliendid kasutavad meie teenuseid kõigis Balti riikides.

Grant Thornton Baltic OÜ eesmärk on pakkuda klientidele kõrgel professionaalsel tasemel audiitorkontrolli- ja ärinõustamise teenuseid : - audiitorkontroll ja muud audiitorteenused; - finants- ja ärinõustamine, sh väärtuse hindamine, ettevõtte ostu- ja müüginõustamine; - maksu- ja õigusalane nõustamine; - raamatupidamisteenused; - riskijuhtimisteenused ja siseaudit; - andmekaitse ja infoturve; - digiteenused.

Selleks, et pakkuda oma klientidele parimat personaalset terviklahendust, kaasame eksperte meie kõikidest tegevusvaldkondadest ning vajadusel ka eri riikidest. Meie nõustajad pakuvad kliendile kohalikke ja rahvusvahelisi olusid arvestavat valdkonnaspetsiifilist oskusteavet.

Vajadusel saame tugineda ka oma kolleegidele üle maailma, sest kuulume rohkem kui 140 riigis esindatud auditeerimis- ja ärinõustamisteenuseid osutavate ettevõtete ühendusse Grant

Thornton.

Teenuse osutamisel lähtume rahvusvaheliselt aktsepteeritud standarditest ja heast tavast.

Teenuse kvaliteedi tagame nii meie ettevõtte sisemiste kui ka rahvusvaheliste kontrollsüsteemide kaudu. Teenindame kliente eesti, läti, leedu, inglise, vene ja soome keeles.

Audiitorteenused • Riskijuhtimisteenused • Raamatupidamisteenused • Maksunõustamine

Grant Thornton Baltic OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.