Rohkema info nägemiseks:

LEINONEN OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume finantsteenuseid, sealhulgas auditit ja raamatupidamist, finantsjuhtimist ja maksukonsultatsiooni, mis on kohandatud iga kliendi ainulaadsetele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eestis tegutsev Leinonen OÜ on usaldusväärne ja professionaalne partner ettevõtetele, kes soovivad säästa aega ja kulusid, olenemata sellest, kas nad on oma äritegevust alustamas, laiendamas Eesti turule või vältimas piiriülese äritegevusega seotud raskusi. Meie meeskond on pühendunud aitama teid igas ettevõtlusega seotud olukorras.

Leinonen OÜ pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad raamatupidamist, palgaarvestust, ettevõtte asutamist, juhtimisaruandlust, juriidilisi nõustamisteenuseid ning maksunduse lahendusi. Meie professionaalne meeskond Eestis omab sügavat arusaamist kohalikest õigusaktidest ja regulatsioonidest, tagades, et teie ettevõtte raamatupidamine ja äritegevus vastaksid alati kohalikele standarditele.

Leinonen OÜ on Eestis tegutsenud juba peaaegu 30 aastat ning meie meeskond koosneb kogenud ja haritud spetsialistidest, kes tunnevad Eesti ettevõtluskeskkonda põhjalikult. Oleme aidanud üle 300 ettevõtte Eestis, mis näitab meie klientidele pakutava teenuse kvaliteeti ja usaldusväärsust.

Leinonen OÜ põhineb järgmistel väärtustel: eetilisus, usaldusväärsus, keskendumine klientidele, soov pidevalt paremaks saada ning meie suurepärased töötajad. Oleme pühendunud sellele, et järgida kõiki seadusi ja lepinguid ning oleme klientidele alati usaldusväärseks partneriks. Meie tegevus on suunatud klientide vajadustele ning me püüdleme pidevalt paremate teenuste ja lahenduste poole.

Kui soovite oma ettevõtet Eestis arendada või vajate professionaalset raamatupidamise ja ärinõustamise tuge, siis võtke julgelt ühendust Leinonen OÜ-ga. Meie meeskond on alati valmis teid aitama ja tagama teie ettevõtte finantsjõulisuse ning vastavuse kohalikele õigusaktidele.

Leinonen OÜ - Teie partner, kes muudab äri Eestis lihtsamaks ja efektiivsemaks!

Võta meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

LEINONEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Leinonen OÜ on meie usaldusväärne raamatupidamispartner, kes on aidanud meil säilitada korrapärast finantsjuhtimist.

- Laura S.

Nende palgaarvestuse teenus on olnud tõeline aja säästja ja vähendanud vigade riski.

- Andres P.

Juriidilised teenused on olnud suurepärased ja aitasid meil lahendada keerulisi õiguslikke küsimusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LEINONEN OÜ tegevusaruanne 2022

Leinonen OÜ tegevusvaldkondadeks on raamatupidamisteenused ja sellega seotud ärikonsultatsioonid. Aruandeaastal jätkas ettevõte vanade klientide teenindamist ja uute otsimist. Majandusaasta netokäive oli 2 485 168 eurot, mis on 6,9 % rohkem kui 2021.aastal. Majandusaasta puhaskasum oli 212 660 EUR (2021 aastal 162 406 EUR) Lõppenud aruandeaasta hõlmas perioodi 01.01-31.12.2022. Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 39 töötajat. Tööjõukulud 2022. aasta jooksul moodustasid kokku 1 481 092 eurot (2021. aastal 1 437 029 eurot), sellest palgakulu 1 107 545 eurot (2021 .aastal 1 075 126

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tõhus raamatupidamine säästab aega ja raha?

Raamatupidamine on ettevõtte süda ja vaim, mis kajastab selle finantsolukorda ja tulemuslikkust. See on kriitilise tähtsusega osa ettevõtte tõhusast juhtimisest
ssb.ee
Raamatupidamine on ettevõtte süda ja vaim, mis kajastab selle finantsolukorda ja tulemuslikkust. See on kriitilise tähtsusega osa ettevõtte tõhusast juhtimisest, olenemata selle suurusest või tegevusvaldkonnast. Kui raamatupidamistöö on korralikult optimeeritud, võib see tuua kaasa märkimisväärseid eeliseid, sealhulgas aja ja raha kokkuhoiu. 1. Kõrvaldab vigade riski Üks peamine eelis tõhusast raamatupidamisest on võime vähendada vigade riski. Kui raamatupidamistöö on korraldatud hoolikalt ja professionaalselt, on väiksem tõenäosus, et tekivad arvutus- või käsitusvead. Vead

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.