Rohkema info nägemiseks:

TNP KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1981; jälgijaid - 52. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TNP KONSULTATSIOONID OÜ kohta arvamuslugu!"

TNP KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 1981 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 52 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu TNP Konsultatsioonid põhitegevus on õendusteenuse osutamine. Koostöös Tervisekassaga osutame koduõendusteenust, koolitervishoiuteenust ja õendusteenust hooldekodudes. Teenuseid osutame kõikides eesti piirkondades, s.h. Harjumaal, Ida-Virumaal, Lääne-Virumaal, Raplamaal, Pärnumaal,

Valgamaal ja Hiiumaal. Peame enda jaoks väga oluliseks kvaliteetse õendusteenuse pakkumist mitte ainult keskustes vaid ka väikestes asulates ja hajaasustusalal. 2022 aastal oli suurenenud koduõenduse visiitide hulk just väiksemates asulates, taludes, mis selgelt viitab suurenenud nõudlust kvaliteetse raviteenusele järgi nendes kohtades. Meile see tähendab omakorda suurenenud transpordikulusid kuna kliendini jõuab ainult sõiduautoga. 2021 aastal alustatud koostöö Hoolekandeteenused AS-ga jätkus ka 2022 aastal, riigihanke tulemusel osutame õendusteenust mitmes neile kuuluvates teenuseüksuses. COVID-19 mõju aruandval aastal oli tunduvalt väiksem kui 2021 aastal, mis oli eriti tuntav hooldekodudes, kus tänu vaktsineerimisele vähenes nii haiguse puhangute hulk kui ka raskesti põdenute arv. Läti filiaal, mis alustas tegevust 2021 aastal, tegutses 2022 aastal vähesel määral, kuna ka Lätis on suur puudus kvalifitseeritud õdedest ja meil oli raskusi personali palkamisega.

Aruandeaastal investeeriti transpordivahenditesse 20 tuhat, 2023 aastaks planeerime samuti investeerida transpordivahenditesse 30-50 tuhat, kuna töötajad sõidavad palju regioonides ja mõned läbivad isikliku sõiduautoga 1500-2500 kilomeetrit kuus ja kuna sellisel juhul sõidukulude huvitamine ületab riigipoolt kehtestatud piirmäära toob see kaasa kohustuse tasuda erisoodustusmaksu. Sellisel juhul meile on majanduslikult otstarbekam kasutada ettevõtte transpordivahendeid.

2023 aasta alguses kolisime kontori uuele rendipinnale uues kaasaegses hoones.

Tegevuskeskkonna ja selle makromajanduslik mõju ettevõttele võib realiseeruda juhul, kui majanduslangus osutub sügavamaks ja pikkajalisemaks kui hetkel prognoositakse, seoses sellega Tervisekassa võib oma rahastust vähendada sarnaselt eelmise majanduskriisiga 2008-2010. Seda riski hindame ikkagi madalaks, kuna viimaste aastate riigi tervishoiu rahastus on stabiilne.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ja ei ole sõltuv majanduse tsüklitest. Koduõenduse teenuse osutamine toimub suuresti riigihangete lepingute piirides, käesolevad lepingud lõpevad 2025 aastal.

Ettevõtte kogu raha liikumine toimub eurodes, seetõttu ettevõttel puudub valuutarisk. Varasid ei hoiustatud.

Laenukohustised puuduvad. Euribori tõusuga seotud liisinguintresside tõus oli, kuid lepingute mahu vähesuse tõttu selle mõju oli väike ja ka 2023 aastaks jääb väheoluliseks.

2023 aastal on tähelepanu all teenuste mahu hoidmine ja suurendamine regioonides. Endiselt on suur rõhk meie õdede täiendõppele, uute kaasaegsete ravioskuste omandamisele ja pädevuse suurendamisele.

Samuti panustame infotehnoloogia võimaluste laialdasemasse kasutamisse tööprotsesside dokumenteerimise efektiivsemaks muutmiseks ja nende kaasajastamiseks. Kuna viimased 3 aastad seoses

COVID-19 pandeemiaga olid meie töötajad erilise tööpinge all pöörame tähelepanu ka meie töötajate vaimsele heaolule.

Peamised finantssuhtarvud 2022.a. 2021.a.

Müügitulu 4 309 850 3 398 336

Tulu kasv/langus 27% 62%

Puhaskasum/kahjum 227 338 216 786

Lühiajaliste kohustiste 1,3 1,8 kattekordaja (kordades)

ROA% 17% 22%

ROE % 34,2% 49,5%

Suhtarvude valemid:

Tulu kasv % = (müügitulu 2022- müügitulu 2021)/ müügitulu 2021*100

Lühiajaliste kohustiste kordaja (kordades) = käibevara/ lühiajalised kohustised

TNP KONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.