Rohkema info nägemiseks:

KIVIRAIDUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on individuaalsete eelistuste järgi kohandatud hauakivide, hauaplaatide ja hauapiirete loomine ning paigaldamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 1991. aastal on KIVIRAIDUR OÜ pühendunud mälestuste kunstile, luues igavesti kivisse raiutud mälestusi. Meie missiooniks on pakkuda isikupärastatud mälestusmärke, mis austavad lähedaste elusid ja hoiavad alal nende pärandit.

Aastakümnete pikkuse kogemusega oleme spetsialiseerunud hauakivide, hauaplaatide ja hauapiirete loomisele ja paigaldamisele, igaüks neist kujundatud peegeldama individuaalseid eelistusi ja lugusid. Meie kvaliteedile ja detailidele pühendumine tagab, et iga meie loodud teos ei ole lihtsalt tähistaja, vaid aja proovile vastav austusavaldus.

Meie teenuste hulka kuulub kivimaterjalide täpne lõikamine, peen viimistlus ja eritellimusel esemete loomine, nagu asutuste nimetahvlid või kividele perekonna talu või kodu nime graveerimine. Pakume ka suurte kiviplokkide lõikamist ning ehituskivide ja maastikuelementide valmistamist, et lisada ilu ja iseloomu igale ruumile.

KIVIRAIDUR OÜ-s mõistame, et mälestusmärgi valimine on sügavalt isiklik protsess. Seetõttu pakume erineva suurusega hauakive ja plaate, võimalusega kohandada mõõtmeid vastavalt teie vajadustele. Meie kujundusi saab isikupärastada tähtede, numbrite, kaunistuste, portreede, piltide või sümbolitega, mis teie ja teie perega kõlavad.

Meie hauapiirded võivad olla valmistatud graniidist või betoonist detailidest ning oleme osavad töötama vastavalt kohandatud spetsifikatsioonidele. Oleme uhked oma võime üle muuta teie visioon käegakatsutavaks mälestuse väljenduseks.

Kestva austusavalduse jaoks, mis kajab läbi aegade, usaldage KIVIRAIDUR OÜ käsitööd ja ekspertiisi. Uurige lähemalt meie teenuste kohta või võtke meiega ühendust, et alustada oma isikupärastatud mälestusmärgi loomist juba täna.

KIVIRAIDUR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KIVIRAIDUR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kiviraidur põhitegevuseks on graniidist hauakivide , -plaatide ja -rantide valmistamine. 2022.aastal jätkas ettevõtte oma traditsioonilist äritegevust. Ettevõtte põhilised finantssuhtarvud : 2021 2022 Müügitulu 206 669 196 304 Müügitulu kasv/kahanemine -10 % -5 % Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1 1 Finantssuhtarvude arvutamisel kasutatavad valemid : Müügitulu kasv (%)=((müügitulu 2022-müügitulu 2021)/müügitulu2021)x100 Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades)=käibevara/lühiajalised kohustused Aruandeperioodil investeeriti lõpetamata ehitisse 7157 eurot. Keskmine

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida lahkunud lähedasele hauaplaati?

Kui on aeg austada lähedast viimase puhkepaigaga, võib isikupärastatud hauakivi olla kestev austusavaldus nende ainulaadsele elule ja vaimule. Isikupärastamine
ssb.ee
Kui on aeg austada lähedast viimase puhkepaigaga, võib isikupärastatud hauakivi olla kestev austusavaldus nende ainulaadsele elule ja vaimule. Isikupärastamine muudab lihtsa kivi tähendusrikkaks mälestussümboliks. Siin on viis viisi, kuidas lisada hauakivile isiklik puudutus, mis peab vastu ajaproovile. Isikupärastamise tähtsuse mõistmine Isikupärastatud hauakivi loomine pakub käegakatsutavat sidet lahkunud isikuga. See on viis väljendada armastust, austust ja nende isiksuse olemust põlvest põlve. Iga inimene on ainulaadne ja hauakivi peaks peegeldama seda individuaalsust. Isikupärastamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.