Rohkema info nägemiseks:

HALUPUU FIREWOOD PRODUCTS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2045; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HALUPUU FIREWOOD PRODUCTS kohta arvamuslugu!"

HALUPUU FIREWOOD PRODUCTS OÜ hetkeolukord

Juba 2045 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sarnaselt eelnenud majandusaastale osaühingu tulemused olid kesised, kuid plaanitust paremad. Üldine majanduskeskond ei soosi jätkuvalt tootmise elavdamist ja optimaalse mahu saavutamist. Riskide hajutamiseks töötab ettevõte minimaalse koormusega selleks, et hoida turusuhteid ja säilitada võime tootmise elavdamiseks soodsate olude saabumisel. Ettevõte on jätkuvalt täielikult konkurentsist väljas kohalikul turul ja mõneti konkurentsivõimelisem keerulistes oludes - Tallinnas ja eksporditurgudel.

2022. aastal jätkas ettevõte tootmist ja oma toodangu turustamist analoogselt eelmistele perioodidele. Ettevõtte lattu tootmise ja müügi volatiivsus on suur, sõltuvalt ilmastikust võib müük aeg-ajalt täielikult seiskuda. Turukonjuktuur paranes majandusaasta viimases kvartalis ja võimaldas ettevõttel oma toodangu müümist rahuldava hinnaga.. Soodsa konjuktuuri jätkumisel jätkame müüki ja kui müügivõimalused ahenevad - jätkame lattu tootmist.

2022 aasta tulemused on alljärgnevad: 1. Osaühingu kasum oli 2 177 eurot.

2. Majandusaasta müügikäive oli 213 176 eurot.

2023. aasta jooksul plaanib ettevõte jätkata väikesemahulist tootmist põhieesmärgiga säilitada allesjäänud töökohad. Ettevõte ei ole huvitatud enese arendamisest ega mistahes investeeringute teostamisest kuni parema selguse saamiseni - milliseks kujuneb turg, suhtumine ettevõtjatesse ja kuhu paigutub ettevõte end moodsa majanduse kontekstis keskpikas perspektiivis. Halupuu Firewood Products OÜ on valmis vajadusel hüppeliselt (kuni 10 korda) suurendama toodangut ja müüki. Ettevõte jätkab muutusteta samal kursil kuni uute kurssi muutvate olude ilmnemiseni.

Käibeprognoos 2023. aastaks on 200 000 Eurot.

Kasumiprognoos on 1 Euro.

OÜ Halupuu Firewood Products keskmine töötajate arv 2022. majandusaastal oli 6 töötajat. Tööjõukulude kogusumma oli 114 489 eurot.

Juhatuse liikmetele ei ole arvestatud töö- ega juhtimistasusid.

Kärdlas 14.06.2023

HALUPUU FIREWOOD PRODUCTS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.