Rohkema info nägemiseks:

FLEKSONT OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete ja taskukohaste kasutatud sülearvutite müügiga, pakkudes samal ajal ka laia valikut uusi ja kasutatud sülearvuteid, lauaarvuteid, monitore ja tarvikuid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus tipptehnoloogia kohtub taskukohasusega. Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: pakkuda kvaliteetseid, usaldusväärseid ja põhjalikult kontrollitud kasutatud sülearvuteid, mis pakuvad erakordset väärtust ja jõudlust. Me usume, et igaühel peaks olema juurdepääs tipptasemel tehnoloogiale, ilma kopsaka hinnasildita.

Meie sülearvutite valik on hoolikalt kureeritud, et tagada iga seadme vastavus meie rangele standardile. Alates peenetest ja keerukatest äriklassi mudelitest kuni vastupidavate ja võimsate masinateni, mis on mõeldud nõudlikeks ülesanneteks, meil on midagi igaühele. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas pakutavas sülearvutis, igaüks on läbinud põhjaliku taastamisprotsessi. Need on puhastatud, põhjalikult üle vaadatud ja paigaldatud värske operatsioonisüsteemiga, et tagada sujuv kasutajakogemus.

Mõistes usalduse ja rahulolu tähtsust, seisame oma toodete taga 1-aastase garantiiga ja heldelt 14-päevase tagastuspoliitikaga. See on meie lubadus teile, et meie sülearvutite kvaliteet ja pikaealisus on sama kiiduväärt kui nende originaalide omad. Lisaks, akumahtuvusega, mis säilitab vähemalt 60% oma algsest elueast, võite töötada ja mängida kindlustundega, teades, et teie seade on ehitatud kestma.

Kas olete liikuv professionaal, teadmistejanuline üliõpilane või lihtsalt usaldusväärset arvutit igapäevaseks kasutamiseks otsiv inimene, meie kasutatud sülearvutid on nutikas valik. Need on täiuslik segu jõudlusest ja jätkusuutlikkusest, andes teile võimu teha rohkem, samal ajal panustades rohelisemasse planeeti.

Avastage meie laialdane valik uusi ja kasutatud sülearvuteid, lauaarvuteid, monitore ja tarvikuid juba täna. Sukelduge meie LEIUNURKA imeliste pakkumiste jaoks või kasutage meie teenuseid nagu pikendatud garantiid ja seadme kindlustus rahuoluks. Teie ideaalne tehnikakaaslane ootab teid siin, kus kvaliteet kohtub usaldusväärsusega – iga kord.

Kontakt

FLEKSONT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Väga rahul oma ostuga! Sülearvuti töötab suurepäraselt ja teenindus oli kiire ja professionaalne. Aitäh!

- Jaan P.

Olen äärmiselt rahul oma uue sülearvutiga. Hind oli taskukohane ja kvaliteet ületas ootused. Soovitan soojalt!

- Kadi R.

Suurepärane valik kasutatud sülearvuteid! Leidsin endale ideaalse masina ja teenindus oli meeldiv. Tänud!

Miks valida endale kasutatud sülearvuti?

Kui on aeg sülearvutit osta, ei ole viimased mudelid alati parim valik kõigile. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning keskkonnateadlikele tarbijatele võib kasutatud sülearvuti olla nutikas ja jätkusuutlik valik. Siin on viis veenvat põhjust kaaluda kasutatud sülearvuti soetamist oma järgmiseks ostuks. Kulutõhusus Üks kõige otsesemaid eeliseid kasutatud sülearvuti valimisel on kokkuhoid. Kasutatud sülearvutid on sageli märkimisväärselt soodsama hinnaga kui nende uued vasted, muutes need atraktiivseks valikuks eelarveteadlikele

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksimeerida sülearvuti aku eluiga?

Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus h
ssb.ee
Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus hakkab vähenema. Laadimistsükkel toimub siis, kui kasutate ära kogu aku jõu - kuid mitte tingimata ühe laadimisega. Näiteks võite ühel päeval kasutada pool oma aku jõust, laadida see täielikult ja seejärel kasutada järgmisel päeval jälle pool. See loetakse üheks laadimistsükliks, mitte kaheks. Selle mõistmine on oluline sülearvuti aku eluea säilitamiseks. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.