Rohkema info nägemiseks:

Martin Kokkuta

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TALLINNA KÄSIPALLIAKADEEMIA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Tallinna Käsipalliakadeemia tegevuse eesmärkideks on klubi liikmete ühistest huvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, käsipalli viljelemine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini ning oma liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine. Käsipalliakadeemia koondab ja ühendab spordist huvitatud isikuid Tallinnas ja mujal, kaasates klubi tegevusse noori, nende vanemaid ja toetajaid. Klubi vajab jätkuvaks arenguks rohkem rahalisi vahendeid.

Dropdown

kõik artiklid

GLOBAL HANDBALL STORE OÜ tegevusaruanne 2022

Global Handball Store OÜ asutati 3 liikme poolt 25.08.2021 Global Handball Store eesmärk on müüa peamiselt just käsipalli varustust siinsetele klubidele ning h
ssb.ee
Global Handball Store OÜ asutati 3 liikme poolt 25.08.2021 Global Handball Store eesmärk on müüa peamiselt just käsipalli varustust siinsetele klubidele ning harrastajatele. Uue majandusaasta eesmärgiks on pakkuda suuremat tootevalikut ning ka laieneda välismaa turgudele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.