Rohkema info nägemiseks:

KOLM PLUSS ÜKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud arhitektuurses disainis, linnaplaneerimises ja ehitusprojektidele ekspertarvamuste andmises.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus loovus kohtub struktuuriga, kus unistused vormitakse reaalsuseks ja kus iga joon projektis on innovatsiooni ja jätkusuutlikkuse lubadus. Meie, KOLM PLUSS ÜKS OÜ, ei ole lihtsalt arhitektid; me oleme homsete maamärkide visionäärid.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: spetsialiseeruda arhitektuurses disainis, linnaplaneerimises ja ehitusprojektidele ekspertarvamuste andmises. Usume, et arhitektuur pole lihtsalt hoonete ehitamine; see on keskkondade loomine, mis inspireerivad, ühendavad ja püsivad.

Alates Tallinna sagivatest tänavatest kuni Tartu rahulike maastikeni on meie portfell meie mitmekülgsuse ja pühendumuse tunnistajaks. Projektid nagu SÜKU: Tartu Kesklinna Kultuurikeskus, Siili 4 kortermaja ja visionäärne Kiigele Tallinna Lauluväljaku jaoks näitavad meie pühendumust tipptasemele ja meie võimet muuta kogukondi läbimõeldud disaini kaudu.

Meie oskuslik meeskond arhitekte on uhke iga projekti üle, olgu selleks siis elamurajoon nagu Aruküla või hariduskompleks nagu Raadi. Me läheneme igale väljakutsele värske perspektiiviga, tagades, et meie kujundused on esteetiliselt meeldivad, aga ka funktsionaalsed, jätkusuutlikud ja ümbrusega integreeritud.

KOLM PLUSS ÜKS OÜ juhib meid loosung pole lihtsalt tunnuslause; see on meie lubadus teile ja tulevikule. Kutsume teid uurima meie töid, liituma meie visiooniga ja koos ehitama maamärke, mis määratlevad meie linnu põlvkondadeks.

Ekspertarhitektuuriteenuste jaoks, mis ühendavad innovatsiooni traditsiooniga, võtke meiega ühendust. Ühendust saate võtta meili teel mail@threeplusone.ee, helistades numbril +372 627 92 60 või suheldes meiega Facebookis ja LinkedInis. Teeme homse plaani täna.

Kontakt

KOLM PLUSS ÜKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart R.

KOLM PLUSS ÜKS OÜ täitis täpselt meie ootused - nende disain oli nii kaunis kui ka praktiline. Suurepärane meeskond!

- Kadri P.

Olime meeldivalt üllatunud, kui hästi nad suutsid meie visiooni ellu viia. Tänud professionaalse lähenemise eest!

- Jaan K.

Nende klienditeenindus oli suurepärane! Nad olid alati kättesaadavad ja valmis meie küsimustele vastama.

Milline on jätkusuutliku arhitektuuri tulevik?

Jätkusuutlik arhitektuur on disainifilosoofia, mis püüab minimeerida hoonete negatiivset keskkonnamõju, suurendades materjalide, energia ja arendusruumi kasutamise efektiivsust ja mõõdukust. Jätkusuutliku arhitektuuri tähtsus seisneb selle potentsiaalis vähendada süsinikujalajälge, säästa loodusvarasid ja luua tervislikumaid elukeskkondi. Jätkusuutliku disaini kontseptsioon on arenenud lihtsatest energiasäästumeetmetest kõikehõlmava lähenemiseni, mis hõlmab hoone kogu elutsüklit. See areng peegeldab kasvavat teadlikkust vajadusest vastutustundlikuma lähenemise järele meie ehitatud keskkonna

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toetab linnaplaneerimine kogukonna arengut ja identiteeti?

Linnaplaneerimine on tehniline ja poliitiline protsess, mis on seotud maa kasutamise ja ehitatud keskkonna, sealhulgas õhu, vee ja linnapiirkondadesse sisse ja
ssb.ee
Linnaplaneerimine on tehniline ja poliitiline protsess, mis on seotud maa kasutamise ja ehitatud keskkonna, sealhulgas õhu, vee ja linnapiirkondadesse sisse ja välja liikuva infrastruktuuri arendamise ja kujundamisega. See on oluline korrapärase arengu loomiseks ja maa kasutamise konkureerivate huvide haldamiseks erinevate huvigruppide vahel. Kogukonna ruumid toimivad linnakeskkonna südamena, pakkudes alasid sotsiaalseks suhtluseks, kultuuriliseks väljenduseks ja vaba aja tegevusteks. Need on elanike elukvaliteedi tõstmiseks ja kogukonnaidentiteedi ja -kuuluvustunde edendamiseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.