Rohkema info nägemiseks:

RHUMVELD BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2873; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RHUMVELD BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

RHUMVELD BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 2873 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. majandusaastal kasvas ettevõtte käive taaskord 13% võrreldes eelneva aasta käibega.

Aasta algus oli väga heade tulemustega, aasta teises pooles oli seoses energiakriisiga ning sõjaga surve marginalile suurem ning aasta lõpus oli tunda ka mõningast käibe langust.

Siiski õnnestus ka antud olukorras käivet kasvatada, seda eriti eksportturgude jaemüügi ning ka tööstusklientide müügi abil.

HoReCa valdkonna klientide müügikäive taastus ning näitas korralikku kasvu.

Peame aastat kordaläinuks. Kuigi surve marginalile oli suur siis lõpetasime aasta eelarves oodatud kasumiga.

Müügi arendamine eksportturgudel jätkus ning põhiline osa mahtudest tuleneb endiselt eksportturgudelt. Fookus on jätkuvalt ekspordi kasvul ettevõtte pikaajalised eesmärgid jäävad samaks. Tuleva aasta suurimaks fookuseks on Rootsi jaeturg.

2022. aastal uuendasime taas BRC sertifikaati ning läbisime auditi väga heade tulemustega.

Jätkame suundumust sotsiaalselt jätkusuutlikuma ning keskkonnasõbralikuma äritegevuse suunas. Jätkame keskendumist sotsiaalselt jätkusuutlike tarnijate leidmisele ning proovime leida lahendusi toodete keskkonnasõbralikumaks pakendamiseks. Esimesed projektid selles osas on ka juba teostatud – I am Green kile ja ISCC kile kasutuselevõtt olid edukad. Jätkub fookus tarnijate jätkusuutlikkuse arendamisele.

Kogu grupi fookus on tugevalt suunatud jätkusuutlikkusele kogu tarneahelas, seda eriti toodangu päritoluriikides. Ka meie eesmärgid on tugevalt seotud grupiettevõtete eesmärkidega.

2023. majandusaastaks ootame käibe kasvu orienteeruvalt 14%. Kasv toimub nii olemasolevate klientide kui ka uute klientide arvelt. Surve marginalidele ja kasumile suurenevad ning kasumiootus on uutele turgudele sisenemisega seoses vaid pisut kõrgem möödunud aasta kasumist.

Töötajate keskmine arv majandusaastal oli 24.

OÜ Rhumveld Baltic olulisemad finantssuhtarvud: 2022 2021

Maksevõime kordaja 1,79 1,64

Võlakordaja 0,57 0,60

Varade käibesagedus 2,44 2,32

Käibe puhasrentaablus 2,14% 4,23%

Varade puhasrentaablus 5,23% 10,66%

Suhtarvude arvutamise metoodika on järgmine:

RHUMVELD BALTIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.