Rohkema info nägemiseks:

TAPVEI ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4016; jälgijaid - 39. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAPVEI ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

TAPVEI ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 4016 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 39 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 49 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tapvei Estonia on pika ajalooga ja 100% Eesti kapitalil põhinev tootmisettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on väikeloomadele haavapuidust allapanu, pesamaterjali ning klotside tootmine ja müük.

Tapvei Estonia on üks maailma juhtivaid väikeloomade allapanu tootjaid.

Aruandeaasta oli heitlikust majanduskeskkonnast tulenevalt täis erinevaid väljakutseid. Enim mõjutasid meie tegevust kõigi sisendite kiire ning märkimisväärne hinnatõus – alustades toormaterjalist kuni transpordi ja energikandjateni. Proovile pandi nii meie kui ka meie hankijate tarnekindlus ning paindlikkus tulla toime kiirelt muutuvates oludes. Hea meel on tõdeda, et suutsime kõik tekkinud takistused ületada ning meie kliendid said tellitud kauba alati õigeaegselt kätte. Usun, et suhted klientidega tugevnesid seeläbi veelgi, olles tõestanud, et Tapvei suudab ka keerulistes oludes hoida tarnekindlust ning oma toodete kõrget kvaliteeti.

Tapvei Estonia on ekspordile keskendunud ettevõte ning ligi 99% müügitulust moodustab müük väljapoole

Eestit. Ettevõte müüs aruandeaastal oma toodangut ligi 30 sihtriiki, maailmajagudest on esindatud nii

Euroopa, Põhja-Ameerika, Aasia kui ka Okeaania. 2022.aasta müügituluks kujunes rekordilised 4,8 miljonit eurot, 2021.aastal oli ettevõtte müügitulu 4,6 miljonit eurot. Laiaulatuslik sisendkulude hinnakasv mõjutas oluliselt ettevõtte kasumlikkust ja nii ulatus 2022.aasta EBITDA 0,47 miljoni euroni (2021.aastal 0,99 miljonit eurot).

Tagamaks ettevõtte jätkusuutlikku arengut ning klientide rahulolu, on Tapvei tähtsaimaks prioriteediks kõrgekvaliteediline, kuid samas keskkonnasõbralik toode ja tootmine. Regulaarselt viiakse läbi sõltumatute laborite poolt mikrobioloogilised, keemilised ja keskkonnaalased testid, kindlustamaks ettevõtte toodangu vastavuse kõrgeimatele rahvusvahelistele standarditele. Tapveile on väljastatud muuhulgas Rainforest Alliance, FSC, ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 sertifikaadid. Eelpoolnimetatud sertifikaatidega on kaetud kõik ettevõtte jaoks olulist rolli mängivad valdkonnad – jätkusuutlikult majandatud toormaterjal, kvaliteetsed tooted, keskkonnasõbralik tootmine ning meie töötajate heaolu.

Ettevõtte äritegevusega seotud riskide juhtimine on oluline ja lahutamatu osa ettevõtte juhtimisest.

Tegevjuhtkond analüüsib koostöös nõukoguga regulaarselt ettevõtte riske ja nende maandatust. Olles eksportija paljudele erinevatele turgudele, mõjutab ettevõtet enim globaalse majanduse käekäik ning välisturgude nõudlus. Samuti on ettevõte avatud finantsriskidele, sh krediidiriskile, likviidsusriskile ja valuutakursside ning intressimäärade muutumisega seotud riskidele.

- Krediidirisk väljendub kahjuna, mida ettevõte võib kanda ja mida põhjustab tehingu vastaspool, kui ta jätab oma lepingulised kohustused täitmata.

- Likviidsusrisk ehk ettevõtte tegevusest tulenevate kohustuste täitmiseks piisavate rahaliste vahendite olemasolu efektiivseks tagamiseks tehakse rahavoogude planeerimist järjepidevalt.

- Valdav osa ettevõtte müügist toimub eurodes ning seega on võimalik valuutakursi risk minimaalne.

- Ettevõte on avatud ka intressiriskile, kuivõrd võetud pangalaen kannab ujuvat intressimäära, olles otseselt mõjutatud baasintressimäärast. Euribori intressimäärade tõus suurendab ettevõtte

TAPVEI ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.