Rohkema info nägemiseks:

ANK MET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete tõste- ja teisaldusseadmete hulgimüügile, pakkudes laia valikut tooteid ja varuosi maailmatasemel tootjatelt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

ANK MET OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete tõste- ja teisaldusseadmete ning -masinate pakkumisele, et rahuldada klientide nõudmisi nende toimivuse ja vastupidavuse osas. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner, kes pakub laia valikut seadmeid ja varuosi koostöös tunnustatud tootjatega üle maailma.

Meie tootevalik hõlmab erinevaid tõsteseadmeid, teisaldusseadmeid, pukse, kinnituselemente, koormakette, pinguteid ja koormarihmasid. Olenemata sellest, kas vajate rasketööstuse tõstekraanu või lihtsaid kinnituslahendusi, oleme valmis pakkuma just teile sobivaid lahendusi.

ANK MET OÜ pakub mitmekülgseid võimalusi oma klientidele, keskendudes alati kvaliteedile ja usaldusväärsusele. Meie toodete ja teenuste eesmärk on aidata teie ettevõttel sujuvamalt toimida, tagades samal ajal ohutuse ja tõhususe igas protsessis.

Kui otsite usaldusväärset partnerit tõste- ja teisaldusseadmete valdkonnas, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie meeskond on valmis teid nõustama, pakkuma lahendusi vastavalt teie konkreetsetele vajadustele ning tagama, et teie seadmed töötaksid alati optimaalselt.

Võtke meiega ühendust ning leiame teile sobiva toote!

ankmet1@gmail.com
+372 5555 7117

ANK MET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar U.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte poolt pakutava teisaldusseadmetega.

- Indrek O.

Suur tänu teile, et olete meie usaldusväärne partner!

- Raul P.

Kindlasti soovitan nende teenuseid kõigile. Aitäh.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ANK MET OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Ank Met on Eesti ettevõte, mis on olnud äriregistris alates 13. juulist 1998. aastast. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on metallitööd, mis hõlmavad mitmesuguseid tooteid, sealhulgas metalli- ja trossitooteid, lint-troppe ja tõstevöösid. Need tooted on olulised paljudele tööstusharudele, sealhulgas ehitusele, tootmisele ja transpordile, ning neid kasutatakse laialdaselt kogu Eesti Vabariigis. Osaühing Ank Met on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Toodangu tarbijateks on nii Eesti Vabariigi ettevõtted kui ka eraisikud.

Dropdown

kõik artiklid

Milline tõotab olla meretranspordi tulevik?

Meretransport on olnud juba sajandeid maailma kaubanduse aluseks, sest see on usaldusväärne, ohutu ja kulutõhus viis kaupade transportimiseks üle maailma. Kuigi
ssb.ee
Meretransport on olnud juba sajandeid maailma kaubanduse aluseks, sest see on usaldusväärne, ohutu ja kulutõhus viis kaupade transportimiseks üle maailma. Kuigi meretransport on tänapäeval jätkuvalt oluline, seisab see silmitsi ka paljude väljakutsetega, mis mõjutavad selle tulevikku. Selles artiklis vaatleme meretranspordi tulevikuvaateid ja väljakutseid. Kliimamuutused on üks suurimaid väljakutseid meretranspordile tulevikus. Kliimamuutused mõjutavad otseselt meretranspordi tarneahelaid, kuna need muudavad ilmastikutingimusi ja merevee taset. Näiteks merevee taseme tõus võib mõjutada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.