Rohkema info nägemiseks:

TAMMISTE PERSONALIBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2155; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAMMISTE PERSONALIBÜROO OÜ kohta arvamuslugu!"

TAMMISTE PERSONALIBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 2155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Meie strateegiliseks eesmärgiks on pakkuda klientidele personaalset, professionaalset ja paindlikku personaliteenust kolmes peamises valdkonnas - personaliotsing, koolitused ja coaching. Meil on pädevust olla juhtidele partneriks nii uute inimeste valikult, hindamisel kui meeskonna arendamisel.

2022. aasta oli väga kiire töömahu kasvu aeg, kuid otsingu protsess muutus oluliselt keerulisemaks. Kõikidel konkurssidel kasutasime sihtotsingut, sest avalike kuulutustega pole enam võimalik töötajaid leida. Tööle läks 84 tippspetsialisti ja juhti.

Koolituste maht suurenes 2,7 korda, meie läbiviidud koolitustel osales 468 inimest. Algasid mitmed arenguprogrammid, mis oli möödunud aasta strateegiliseks eesmärgiks.

Alustasime uue kodulehe loomisega, arendasime Tammiste Talendipanka ja vahetasime kontorit. Need kõik olid suured ja olulised investeeringud mida tegime pikaajalist strateegiat silmas pidades - olla kaasaegne, luua kandidaatidele parimat kandideerimiskogemust ja töötajatele mõnusat töökeskkonda.

Jätkasime kaks korda kuus tööpakkumistega uudiskirja saatmist, uudiskirja tellijaid oli 2069 Uudiskirja saatmise poolest eristub Tammiste

Personalibüroo teistest personalifirmadest.

Jätkuvalt on meile väga oluline töötajate professionaalsus arendamine - osalemine erinevatel koolitustel, konverentsidel, seminaridel ja PARE klubides on kõikidele töötajatele enesearenguks väga oluline.

Kulutused tööjõule olid 2022. aastal 372 547 eurot, sellest juhatuse liikme töötasu koos maksudega oli 51 410 eurot

TAMMISTE PERSONALIBÜROO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.