Rohkema info nägemiseks:

REMINET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1136; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REMINET OÜ kohta arvamuslugu!"

REMINET OÜ hetkeolukord

Juba 1136 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Reminet on alates 2000.aastast pakkunud ettevõtetele ja organisatsioonidele füüsiliste varade (physical assets) seotud konsultatsioone ja lahendusi tarkvara ARCHIBUS baasil. ARCHIBUS on omalaadsete seas juhtival positsioonil maailmas, olles turul edukalt tegutsenud üle 30 aasta ja omades rohkem kui 4 miljonit kasutajat. Programmi arendusmeeskond koosneb rahvusvahelise taseme visionääridest ning turul muutuvatele trendidele reageeritakse operatiivselt – igal aastal ilmub rakendusest 4 versiooni. Eestis on Reminet omas segmendis hoidmas juhtpositsiooni, mille tõenduseks on pikaajalised kliendisuhted.

ARCHIBUSi tarkvaraplatvormile on loodud Eestis sobiv eestikeelne lahendus, mis sisaldab Eesti kinnisvarakorrashoiu standardeid ja arvestab siinset seadusandlikku keskkonda.

Rakenduse veebipõhisus võimaldab keskkonda kasutada kõikjal, kusjuures igale kasutajale on antud tema individuaalse rolliga seotud õigused.

See muutub järjest olulisemaks olukorras, kus üha enam tööd tehakse mobiilsete sidevahenditega kontorist väljas. Loodud on mobiilirakendused nii iOS-i kui Androidi operatsioonisüsteemidele, mis töötavad nii off- kui online. See võimaldab sisestada andmed ka olukorras kus puudub internetiühendus ning levisse jõudes edastatakse need automaatselt andmebaasi. Rakendus on integreeritud CAD joonistega ning mudelprojekteerimise (BIM) tarkvaradega. Mitmekülgne funktsionaalsus lisaks baaspaketile (hooldusraamat - tööde juhtimine, lepingute haldamine ja meeldetuletused, näitude haldus, kulude jagamine ja arvete tegemine, raamatupidamistarkvaraga ühendamine) ning lihtne integreeritavus erinevate majandustarkvaradega (nt SAP, Hansa, Navision jpt) ja erinevate riiklike registritega, teeb rakendusest ettevõtte infosüsteemi tõhusa osa. Moodulitel baseeruv süsteem võimaldab alustada ettevõttele kõige olulisemast, selgitada pilootprojekti käigus täpsed vajadused ning rakendada seejärel funktsionaalsust analüüsitud ja kooskõlastatud viisil kas ostetud või üüritud litsentsidega. Keskkond on mugavaks suhtlusvahendiks klientide, partnerite ja tarnijatega.

Alates 2020.a. esindame Baltikumis ka teisi ehitatud keskkonna loomisega seotud tarkvarasid. Nendeks on Spacewell/Cobundu, mis pakub asjade internet lahendusi ruumide monitoorimiseks ning Plannerly tarkvara, mis keskendub infovahetusele hoonete kavandamise ja ehitamise faasis. Lisaks on tooteportfellis töökohtade juhtimise ja hübriidtöö kavandamise tarkvara Facil.

2022.a. oli ettevõttele edukas aasta, mille jooksul kasvas ettevõte stabiilselt ja kasumlikult, täienes ka meeskond 2023.a. plaanime oma tavapärase tegevuse kõrval jätkata uue ärimudeli väljatöötamise ning toote- ja teenusevaliku suurendamisega, eesmärgiga pakkuda sobivaid IT tööriistu ja teadmust ehitiste ja infrastruktuuri elukaare jooksul.

REMINET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.