Rohkema info nägemiseks:

NETS ESTONIA AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2972; jälgijaid - 88. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NETS ESTONIA AS kohta arvamuslugu!"

NETS ESTONIA AS hetkeolukord

Juba 2972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 88 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,6 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Nets Estonia AS alustas tegevust 1993. aastal Pankade Kaardikeskuse AS nime all. 8. septembril 2010 muutus ettevõtte nimi ning hakati tegutsema kui Nets Estonia AS.

Nets Estonia AS tegevuse eesmärk on pakkuda tugiteenuseid elektroonilise panganduse valdkonnas, sealhulgas tegutseda usaldusväärse, turvalise ja erapooletu kliiringkeskusena.

Tulenevalt Nets Estonia AS tegevuse eesmärgist on ettevõtte põhiülesanneteks: (cid:127) tagada elektroonilise panganduse ühtne areng, standardiseeritus, kvaliteet ning turvalisus, eelkõige maksekaartide väljastamise ja vastuvõtmise keskkonna kvaliteetne toimimine ja turvalisus; (cid:127) juhtida erinevate kaardimakseid haldavate süsteemide ja institutsioonide ühildamise protsesse tagamaks süsteemide lõppkasutajatele laiemad kasutusvõimalused.

Alates 2014. aastast on Nets Estonia AS-il filiaal Läti Vabariigis.

Nets Estonia AS-i aktsiakapital on 504 902 eurot (2021: 504 902 eurot) ja ainuomanik on Taani ettevõte Nets Denmark A/S.

Põhitegevused 2022.aastal

Sektori majanduse areng riigis oli 2022. aastal mõjutatud COVID 19 pandeemiast ning sõja algusest Ukrainas. Nets Estonia AS-i jaoks oli Covid 19 pandeemia mõju pigem ebaoluline, kuid sõda Ukrainas tõi kaasa selle, et kõiki talitluspidevuse plaane on uuendatud varasemate kujuteldamatute stsenaariumitega, milleks tuleb valmis olla.

Kõrged inflatsiooninäitajad on loomulikult tekitanud muret suurenenud kulutasemete pärast, kuid samas ka näeme, et konkurentide jõulised reageeringud oma tulude suurendamiseks võivad pakkuda meile uusi ärivõimalusi turul.

Kõrged intressimäärad avaldavad ühest küljest positiivset mõju meie majandustulemusele, kuna oleme raharikas ettevõte, samas näeme, et mõningatel ettevõtetel meie segmendis on olnud raskemaid aegu oma äritegevusele rahastamise leidmisel. Nende raskemate aegadega kaasneb aga ka võimalus, mida oleme suutnud hästi tabada.

Nets Estonia jätkas uute teenuste turule toomist ja käivitamist, mida pakkusime meie kaarte väljastavatele kui ka kaarte vastuvõtvatele klientidele ning selle tegevuse tulemuseks on uute klientide võitmine mitmest Euroopa riigist. 2022. aasta olulisim sissetulekuallikas on jätkuvalt maksekaartidega tehtud maksetehingute töötlemine nii Eestis kui ka välismaal. Nets Estonia AS on alates 1994. aastast tegelenud elektrooniliste makseterminalide müügi, rentimise, paigaldamise ja hooldusega. Nets Estonia AS jätkas koostööd kliendikaarte ja ettemaksukaarte pakkuvate ettevõtetega tehingute töötlemise ja muude tugiteenuste vallas.

Eesmärgid 2022. aastaks

Nets Estonia AS-i peamiseks eesmärgiks järgmisel majandusaastal on kliendibaasi kasvatamine Baltikumis ja Euroopas ning uute teenuste tutvustamine finantssektoris. Ettevõte jätkab kasutatava tarkvara moderniseerimist ja uute teenuste arendamist. Ettevõte kavandab arenduskulusid nii uut tüüpi makseterminalidele kui ka olulistele klientidele vajalike teenuste arendamiseks.

Personal

Nets Estonia AS-i keskmine töötajate arv oli 2022. aastal 47 töötajat (2021: 47 töötajat).

Olulisemad finantssuhtarvud 31.12.2022 31.12.2021

Ärirentaablus (Ärikasum/müügitulu) % 9,46% 10,05%

Omakapitali tootlus ROE 1,54% 1,25% (Puhaskasum/omakapital) %

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (Käibevara/Lühiajalised kohustised) 50,64 70,68 kordades

NETS ESTONIA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.