Rohkema info nägemiseks:

RANNAPERE PANSIONAAT AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1408; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RANNAPERE PANSIONAAT AS kohta arvamuslugu!"

RANNAPERE PANSIONAAT AS hetkeolukord

Juba 1408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Rannapere Pansionaat on Viimsi vallale kuuluv üldhooldusteenust pakkuv hooldusasutus, kelle peamiseks tegevusalaks on eakatele suunatud üldhooldusteenuse pakkumine.

AS Rannapere Pansionaadi aktsiate omanikuks on 100%-liselt Viimsi vald.

Seisuga 31.12.2022 elas pansionaadis 70 elanikku, neid teenindab 14 hooldajat. Pansionaadis on kokku 28 töökohta.

AS Rannapere Pansionaat rendib II korruse ruume Viimsi Astri lasteaiale ja Viimsi Hoolekandekeskusele.

AS Rannapere Pansionaadi põhieesmärgiks on pakkuda kvaliteetset üldhooldusteenust, arendada välja uusi teenuseliike, tagades teenuse saajatele parimad olme-, hooldus- ja elamistingimused, asutuse juhtimise struktuuri täiustamine ning parendamine.

2022 aastal lisandus lisateenusena ringitöö ja käeline tegevus. Käsunduslepinguga töötab ringijuhendaja.

Tegevused toimuvad 6 tundi nädalas. Ringitegevuste eesmärk on eakate tegevusvõime säilitamine ja parendamine. Lisaks jätkusid iganädalased muusikateraapia tunnid ja hommikuring ning hingehoiuteenus, mis hoolitseb inimese kui terviku eest, keskendudes eksistentsiaalsetele ja usulistele teemadele.

2022 aasta põhilised tegevused olid AS Rannapere Pansionaadi ruumide tuleohutusnõuetele vastavusse viimise lõpetamine, renoveeriti kogu meretiiva koridor, paigaldati uus põrandakate, uuendati kõikide tubade uksed ja uksepakud, lisaks korrastati osaliselt elanike eluruumid ja vahetati välja mööbel värskelt remonditud tubades.

Projekti "Eaka inimese vanaduspõlv turvalises elukeskkonnas", mida rahastati Euroopa Liidu struktuurivahenditest, viidi ellu kaks kohandust: a) Rannapere Pansionaadi hoone jagati tuletõkkesektsioonideks ja tagati tulekahju korral põlengu leviku takistamine ühest hoone osast teise; b) Rannapere Pansionaadis lahendati soojustagastusega sundventilatsiooniga söögisaali ja koridoride õhuvahetus. Katusele paigaldati õhksoojuspumbaga ventilatsiooniseade. Paranes Rannapere Pansionaadi sisekliima ja siseõhk.

2022 aastal oli Rannapere müügitulu 1 167 928 eur, millest põhilise osa moodustasid AS Rannapere

Pansionaadi elanikele osutatavad teenused. Lisaks tulu ruumide rendist. 2022 aastal investeeris AS

Rannapere Pansionaat 121 467 eur. Toimus meretiiva koridori renoveerimine, hoone tuletõkkesektsioonideks jaotamine, soojustagastusega sundventilatsiooni väljaehitamine ning tubade renoveerimine. 2022 aasta majandusaasta lõpetas AS Rannapere Pansionaat kasumiga 95 256 eur.

2023 aastal on kavas edasi parendada AS Rannapere Pansionaadi elanike eluruume ja olmetingimusi, soojustatakse rõdude laudised ja aknaavad täidetakse ning soojustatakse, tegeletakse koridoride sisekujundusega, viiakse ellu alates 01.07.23 ülhooldekodude uus rahastusreform ja viiakse kõikide hooldajate kvalifikatsioon vastavusse üldhooldekodudele esitatud nõuetele ja külastatakse rehabilitatsioonimesse RehaCare Düsseldorfis uute teadmiste omistamiseks ja nende elluviimiseks

Rannapere Pansionaadis.

RANNAPERE PANSIONAAT AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.