Rohkema info nägemiseks:

POLÜMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Our vision is To be a reliable system supplier of graphic arts industry in the Baltic States.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marti K.

We have been partnering with POLYMARK for over a decade, and their dedication to our success is truly commendable.

- Laur O.

As a printing business, we have always been focused on delivering the best to our clients. POLYMARK has been instrumental in helping us achieve that goal.

- Paul K.

Working with POLYMARK has been a game-changer for our printing business.

POLÜMARK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Polümark, mis on tuntud oma trükiseadmete ja lisaseadmete müügi ning hoolduse poolest, alustas oma tegevust juba 1992. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Ettevõtte põhitegevus on trükiseadmete ja nende lisaseadmete müük ja hooldus. See hõlmab mitmesuguseid tooteid, alates lihtsatest trükimasinatest kuni keerukate trükisüsteemideni, mis on mõeldud suuremahuliseks tootmiseks. Lisaks pakub OÜ Polümark ka seadmete hooldust, tagades seeläbi, et kliendi seadmed töötavad alati tõrgeteta ja tõhusalt.

Dropdown

kõik artiklid

Transforming Your printing business with Polymark OÜ's offset and digital printing solutions

In today's fast-paced and ever-changing business landscape, it's important for printing businesses to stay competitive and adapt to new technologies and trends.
ssb.ee
In today's fast-paced and ever-changing business landscape, it's important for printing businesses to stay competitive and adapt to new technologies and trends. One of the ways to stay ahead of the competition is to invest in the right printing technology and solutions. At Polymark OÜ, we offer a wide range of offset and digital printing solutions that can transform your printing business. Our products are designed to meet the specific needs of your business, whether you're a small business looking to increase efficiency or a larger enterprise looking to improve production capacity. Offset

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.